Защо да купим трактор втора употреба?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b7d0b0d189d0be d0b4d0b0 d0bad183d0bfd0b8d0bc d182d180d0b0d0bad182d0bed180 d0b2d182d0bed180d0b0 d183d0bfd0bed182d180d0b5d0b1d0b0

Тракторите са машини, които се използват основно в селското стопанство. Те са различни по вид, като някои са с общо предназначение, докато други със специализирано. В зависимост от вида на тази техника, може да се дефинира и нейното приложение, но най-общо казано, тя се използва за обработка на земя, преместване и транспортиране на товари, строителни и комунални дейности, за лозаро-овощарски и животновъдни дейности и др.

Машините втора ръка са чест избор от страна на съвременните предприемачи, защото са бюджетно и функционално решение. Те могат да ни осигурят добра производителност и прецизност при изпълнението на задачите.

Защо да купим трактор втора ръка

Този вид машина е изгодно и достъпно решение, което дава конкурентни резултати при работа със земеделската техника. Отличава се с добри технически параметри, а съотношението между мощност и комфорт по време на експлоатация е оптималното. Разгледайте различните трактори втора ръка и се възползвайте от изгодните обяви в Titan Machinery. Посрещнете нуждите на съвременното земеделие, разчитайки на характеристиките, които всяка една от наличните машини притежава.

Какви марки има

В Titan Machinery ще откриете широк избор от марки и модели селектирани употребявани трактори.

Освен Case IH, се предлагат селектирани употребявани трактори на производители от цял свят.

След като изберете подходящ за Вас модел машина втора ръка и се стигне до продажба, трябва да помислите за нейната пререгистрация.

Как да изберем правилния модел

Изборът на правилен модел трактор втора ръка трябва да кореспондира с Вашите бизнес нужни и стратегии, които искате да следвате. Важен фактор е какво ще бъде приложението на машината във вашето стопанство. По своята същност тракторите втора употреба могат да бъдат различни като модели, устройство и предназначение:

Верижни и колесни – почвообработка, сеитба, пръскане, транспорт и др.;

Със специално предназначение – за горско стопанство и комунални дейности;

За животновъдство;

Лозаро-овощарски;

Малогабаритни – използват се при малки площи до 60 дка.

Обърнете внимание и на фактори като мощност, хидравлика, скорост, капацитет и задвижване. Изберете Titan Machinery и успехът ще избере Вас.

Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какви са първите стъпки при отваряне на онлайн магазин

0 (0) Онлайн търговията набира все по-голяма популярност. Физическите магазини постепенно биват заменяни от интернет платформи, които ни предоставят набор от услуги, изцяло съобразени с нуждите на съвременния купувач. Ползите от онлайн шопинга са многобройни, като днес доста от ентусиастите решават да се заемат със създаване на онлайн магазин с […]
d0bad0b0d0bad0b2d0b8 d181d0b0 d0bfd18ad180d0b2d0b8d182d0b5 d181d182d18ad0bfd0bad0b8 d0bfd180d0b8 d0bed182d0b2d0b0d180d18fd0bdd0b5 d0bd

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.