Вашият хороскоп за днес, 19.11.2021 г.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b2d0b0d188d0b8d18fd182 d185d0bed180d0bed181d0bad0bed0bf d0b7d0b0 d0b4d0bdd0b5d181 19 11 2021 d0b3

хороскоп от astrohoroscope.info

aries smallОвен

Пълнолунен е този ден, а това значи емоционален. Това пълнолуние е гарнирано и със затъмнение, което пък носи обърквания и трудности. Постенето в този ден може да спомогне за облекчаване на напрежението. За Вас днес е важно да не харчите, за да удовлетворите някакво вътрешно състояние. Потърсете други начини за справяне със ситуацията.

taurus smallТелец

Дали е сложен или пълен с възможности този ден, бъдещето ще покаже. Факт е, че пълнолунието дава шанс на енергията да излезе наяве. Затова и ще изпитвате известно безпокойство, но пък това е стимул за работа върху себе си. И си позволете да бъдете спонтанни.

gemini smallБлизнаци

Направете почивка. Пълнолунието Ви дава възможност да видите как вредите сами на себе си. Погледнете нещата, за които не обичате да говорите и от които се криете. Със сигурност ще разберете повече за себе си и за силата, която губите, за да се криете. И си простете!

cancer smallРак

Освободете се от проблемите, свързани със стари стремежи, неосъществени действия, болка от приятели и недоразбиране. Освободете бъдещето си от товара на миналото.

leo smallЛъв

Това пълнолуние Ви дава шанс да намерите баланс между задълженията и живота, между работата и семейството. Имате шанс успешно да приключите започнат проект и гордо да застанете пред другите.

virgo smallДева

Днес, в деня на това знаменателно пълнолуние, се заемете с всичко онова, което Ви пречи в обучението. Може би не знаете какво искате да учите или пък не знаете къде. Опитайте да сте спокойни и внимавайте за синхроничностите около Вас.

libra smallВезни

Като цяло този ден е време за хармонизация и спокойствие, за разкош и красота. Днес, обаче е пълнолуние и специално за Вас, то носи напрежение. Фокусът днес трябва да е върху ресурса – Вашият и този на другите. Как го използвате, губите или печелите. И най-важният въпрос, за личната граница. Позволявате ли да я нарушават и защо го правите? Пълнолунието е сложен период, затова и въпросите са такива, но пък отговорите носят яснота и лекота.

scorpio smallСкорпион

Ние, простосмъртните, се развиваме благодарение на взаимоотношенията си с другите. Дори най-големият Ви враг е Ваш треньор и Учител. Погледнете на нещата от тази гледна точка. Ден за хармонизиране на вътрешното и външното.

sagittarius smallСтрелец

Поддържането на една идея или връзка изисква търпение, а не припряност, разбиране, а не осъждане. Бъдете готови да чуете другия. И не е задължително да сте съгласни, по-важното е да позволите на другия човек право на собствено мнение.

capricorn smallКозирог

Днес си задайте един простичък въпрос – радвам ли се, има ли достатъчно веселие е живота ми? Сериозността е хубаво качество, но тя изсушава и изстудява живота и разбиранията на човек, прави го емоционално дистанциран. А радостта и веселието носят лекота, топлина, спонтанност. Позволете си да ги откриете.

aquarius smallВодолей

Балансът, към който Ви подтиква днешното пълнолуние е между вътрешните потребности и външните цели. Те са като деня и нощта, като Луната и Слънцето, и двете са важни. Затова намерете баланса, времето и мястото за едните и за другите.

pisces smallРиби

Да мечтаете за големи дела е прекрасно, но това пълнолуние Ви напомня, че всичко започва от малките крачки. Намерете баланса между малкото и голямото, между личното и общото. И обърнете внимание на своите братя, сестри, съседи. Сега е моментът да сте близки с тях, да премахнете нещата, които пречат на общуването Ви.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доц. Буруджиева разкри кога Нинова ще пречи на новото правителство

0 (0) ”Засега Корнелия Нинова е показала само намерение и публично намерение да се оттегли, но не и документ за оставката си. Тя има много сериозна подкрепа в партията. Не разбрах защо Нинова избра точно този момент за воденето на подобен разговор. По време на горещата фаза на избори няма […]
d0b4d0bed186 d0b1d183d180d183d0b4d0b6d0b8d0b5d0b2d0b0 d180d0b0d0b7d0bad180d0b8 d0bad0bed0b3d0b0 d0bdd0b8d0bdd0bed0b2d0b0 d189d0b5 d0bf

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.