Вашият хороскоп за днес, 30.11.2021 г.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b2d0b0d188d0b8d18fd182 d185d0bed180d0bed181d0bad0bed0bf d0b7d0b0 d0b4d0bdd0b5d181 30 11 2021 d0b3

хороскоп от astrohoroscope.info

aries smallОвен

Краят на ноември може да е доста ползотворен и хармоничен за Вас, ако просто се вслушате и в другите, ако забавите малко темпото и просто притихнете, ако просто изхвърлите ненужното, ако просто сте!

taurus smallТелец

Предизвикателствата от страна на околните няма да спрат просто така. Нали си давате сметка, че това е заради Вашето поведение. Покажете докъде е личната Ви граница и не позволявайте да я нарушават. Последната човешка свобода е в това какъв избира да бъде човек.

gemini smallБлизнаци

Партньорството е важна част от живота, може би една от най-важните, но не бива да прехвърляте всички отговорности за живота си на другите. Дайте си сметка доколко сте готови да сте партньори на самите себе си.

cancer smallРак

Днес свършва ноември, за да влезем в Коледния, празничен месец. Време е да подредите, да украсите, да поканите празника у дома и в сърцето си. Време да се погрижите за нещата и най-вече за хората, които обичате.

leo smallЛъв

Хубав ден, някак светъл отвътре. Ще имате сила и енергия да направите деня на останалите по-ярък и вдъхновен. Силата Ви днес е в нещата, които казвате, нека те да бъдат наистина добри и окриляващи.

virgo smallДева

Фокусът се измества върху онези места и хора, а и дори върху състоянията, които Ви носят утеха, опора, сигурност. Подходящ ден да благодарите на родителите и семейството си, макар и по един по незабележим начин – нагответе им нещо вкусно, украсете дома, потанцувайте заедно. Винаги има начин да кажете добра дума.

libra smallВезни

Леко капризно, леко разбалансирано и мъничко хаотично ще се чувствате днес. Винаги можете да си направите план, да поговорите с приятел и да подредите ситуацията. На позволявайте външните обстоятелства да нарушат вътрешния Ви мир.

scorpio smallСкорпион

Трябва да се борите не само заради себе си, но и заради другите, а всъщност Ви се иска да се скриете или просто да не Ви закачат. Предизвикателство е да се живее с други хора, но така е устроен светът и ще трябва да намерите решение. Но сега е важно да докажете своята истина.

sagittarius smallСтрелец

Определено силата е с Вас, единствено трябва да внимавате какво и на кого казвате, защото определено може да си създадете неприятности. Не винаги хората са такива, каквито показват и това е нещо, което често забравяте. Просто говорете по-малко и слушайте повече.

capricorn smallКозирог

Днес чарът Ви може да се окаже силен коз в това да постигнете желаните резултати. Имате достатъчно ресурси и ясен план какво да направите, трябва да намерите и правилните съдружници, именно с тях ще постигнете желаното.

aquarius smallВодолей

Време е за действия, но не какви да са, а правилни действия. Днес се подгответе, проучете, намерете правилните хора и не забравяйте, че Вие трябва да сте инструментът на случването.

pisces smallРиби

Някак напрегнати завършвате този месец. Дори успехът, дори наградата не могат да смекчат тази вътрешна тревожност. Отделете време да останете насаме със себе си, спомнете си щастливи моменти и вдишайте отново онази енергия на хармония и мир. Светът около Вас, отразява Вашите настроения, променете ги.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зарков: БСП сбърка със залитането по национализма и нееднозначната подкрепа за Радев

0 (0) Темата за БСП е от самостоятелно значение за България, но преговорния процес за съставяне на правителство трябва да бъде доминиран от това. Но всяко нещо по реда си – първо е съставянето на устойчиво правителство на промяната – без ГЕРБ и ДПС; създаването на бюджет за следващата година […]
d0b7d0b0d180d0bad0bed0b2 d0b1d181d0bf d181d0b1d18ad180d0bad0b0 d181d18ad181 d0b7d0b0d0bbd0b8d182d0b0d0bdd0b5d182d0be d0bfd0be d0bdd0b0

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.