Вие сте повече от приятели, ако…

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b2d0b8d0b5 d181d182d0b5 d0bfd0bed0b2d0b5d187d0b5 d0bed182 d0bfd180d0b8d18fd182d0b5d0bbd0b8 d0b0d0bad0be

Понякога връзката ви с определен приятел става толкова дълбока, че не можете да живеете без него/нея. Започвате да се съмнявате във връзката си независимо дали е просто приятелство и се питате дали вече не е много повече. Обичате се като приятели или има нещо повече. Линиите сякаш се размиват и отричането може да попречи на преценката ви. Така че, за да изчистите съмненията си, има няколко признака, които ви казват дали сте просто приятели или има нещо повече.

Говорите всеки ден

Вие се чувате, но не през няколко дни. Това се е превърнало във вашия ежедневен ритуал и ви се струва, сякаш няма да можете да заспите без да размените по „някоя приказка”. Не е общуване по телефона „от време на време”, а ежедневен навик, който не можете да изоставите.

Има химия

Понякога се случва между вас просто да има толкова химия, че всяко просто докосване „крещи”, че сте повече от приятели. Той/тя поставя ръце на гърба или врата ви много често. Или пък вие постоянно се държите за ръце и това ви се струва безкрайно естествено. Обърнете внимание на всички тези малки неща, освен ако не се държите така с всичките си приятели.

Присъства във всеки разговор

Когато харесвате някого, вие неволно и съвсем автоматично го споменавате във всеки разговор, по един или друг начин. А начинът, по които говорите един за друг далеч не изглежда на околните като за „просто приятели”. Как произнася името ви също е показател за чувствата помежду ви.

Той или тя непрекъснато повтаря, че не е във връзка

Важно е да отбележим, че не е в смисъл на оплакване. Често човек, които иска да го видите по различен начин, непрекъснато намира начин да спомене, че е на разположение и че стои пред вас, с цялата нежност на която е способен. Това е начин да ви намекне да направите нещо, да подходите първо вие, но не директно.

Прекарвате много време заедно

Вие двамата правите неща, които обикновено правят двойките. Прекарвате повече от нормалното за приятели време заедно. Пазарувате заедно, хапвате заедно, дори заспивате заедно на дивана, докато гледате телевизия. Предпочитате да сте сами… но заедно.

Гушкането изглежда естествено

Прегръдките и търсенето на причина за непрекъснато докосване са сериозен показател. А и когато се сгушите един в друг, се чувствате като у дома си и всичко изглежда естествено.

Ревнувате

Изпитвате ревност, когато той или тя излиза с други хора. Чувствате се зле, когато той или тя говори за някой друг в романтичен смисъл. Всичко това са ясни признаци, че сте влюбени и сте много повече от приятели.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лаура Кьовеши обяви успехи на прокуратурата

0 (0) Европейската прокуратура направи много разкрития в началото на своята дейност. Това обяви европейският главен прокурор Лаура Кьовеши, съобщи Ал Джазира. Кьовеши смята, че са реализирани значителни резултати. Тя обяви, че има голям интерес към прокуратурата. Подадени са били 1700 сигнала и са започнали много проверки. Разкрити са загуби […]
d0bbd0b0d183d180d0b0 d0bad18cd0bed0b2d0b5d188d0b8 d0bed0b1d18fd0b2d0b8 d183d181d0bfd0b5d185d0b8 d0bdd0b0 d0bfd180d0bed0bad183d180d0b0

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.