Ето кое животно е покровител на вашата зодия

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b5d182d0be d0bad0bed0b5 d0b6d0b8d0b2d0bed182d0bdd0be d0b5 d0bfd0bed0bad180d0bed0b2d0b8d182d0b5d0bb d0bdd0b0 d0b2d0b0d188d0b0d182d0b0

Повечето хора знаят кой е зодиакалният им знак. Не всички обаче знаем кое животно-покровител ни придружава в житейския ни път като хармониращ със зодията ни и това знание ще ни помогне да разберем по-добре себе си. И така, всеки от 12-те знака на зодиака има свое собствено животно-талисман, което характеризира различни ярки аспекти от личността на човека от съответната зодия, пише dariknews.bg.

Овенът се покровителства от кучето

Овните са закриляни от кучето. Тези животни не се страхуват от трудностите, които възникват по пътя, затова винаги остават верни: на себе си, на своите идеали, на близките си и на своите цели. Овните имат същите качества.

Телецът има за талисман костенурката

Въпреки своята мудност, костенурките знаят точно от какво се нуждаят. Същото е и с Телеца: те вървят към целите си без да бързат, но много уверено. И, разбира се, рано или късно постигат това, което искат.

На Близнаците съответстват делфините

Въпреки факта, че Близнаците имат двусмислен и променлив характер, именно делфинът ги характеризира най-добре. Те имат жив ум, склонност към общуване и високо самочувствие – всички тези качества на делфините са най-характерни и за Близнаците.

Покровителят на Раците – пингвинът

Сладките пингвини имат силна връзка с дома си: точно като представителите на зодия Рак. За тях е много важно да почувстват духовна връзка с определено място, където винаги могат да се върнат, а освен това имат много силна интуиция.

Лъвовете са защитени от вълка

Ако лъвът е царят на зверовете, то вълците определено могат да бъдат наречени владетели на дивите гори. Способността да живеете в организирана група, ясно проявеното лидерство и голямата сила: затова вълкът е най-подходящ покровител за хората, родени под знака на Лъва.

Девата има за талисман миещата мечка

Симпатичните пухкави животинки са големи чистници – точно като Девите. Освен това миещите мечки притежават изострени наблюдателност и любопитство, което е много характерно за хората от тази зодия.

Везните са защитени от видрата

Хората, родени под знака на Везни, имат прилики с видрите. Тези животни са готови да правят големи жертви за благосъстоянието на своето потомство, а Везните от своя страна също са готови винаги да жертват себе си в името на семейството си.

Котките пазят Скорпиона

Котките и Скорпионите са истински сродни души. Несъмнените им красота и грация, независимост и воля – всичко това обединява мистериозните котки и хората, които са родени под знака на Скорпион. Те са абсурдна и възхитителна комбинация от красота и сила на характера.

Стрелецът е покровителстван от папагала

Стрелецът е подобен на папагал: обичащ свободата и себеизявата. Стрелците обичат да казват истината и се вписват перфектно във всяка среда – и това ги прави да изглеждат като ярките приказливи птици.

Совата съответства на Козирога

Козирозите като совите са много мъдри и винаги спокойни. Те са готови да излагат аргументи и да дават съвети и подхождат към всякакви трудни задачи без притеснение: опитват се да сложат всичко на масата и да предложат най-доброто решение.

Водолей е покровителстван от еднорога

Приказното същество еднорог покровителства Водолея. Подобно на представителите на тази зодия, еднорогът не е същество от реалния свят. Също като него Водолеят е независим и много силен и понякога абсолютно не се вписва в обичайната картина на реалността.

Рибите са пазени от хамелеона

Рибите се адаптират безупречно към ситуацията около тях. Те могат лесно да скрият някои аспекти на своята личност и да демонстрират други – тези, които са по-полезни в момента. Ето защо променливият и маскиращ хамелеон им импонира перфектно.

Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

За първи път екзитпол на избори в Молдова

0 (0) За първи път в Молдова ще се проведе екзитпол по време на изборите, съобщи ТАСС. Европейският фонд за демокрация осигурява реализирането на анкетата. Проучването ще се проведе от неправителствени организации. Идеята е да има гаранция, че резултатите от изборите са достоверни. Ще бъде проведено и телефонно проучване. Подобна […]
d0b7d0b0 d0bfd18ad180d0b2d0b8 d0bfd18ad182 d0b5d0bad0b7d0b8d182d0bfd0bed0bb d0bdd0b0 d0b8d0b7d0b1d0bed180d0b8 d0b2 d0bcd0bed0bbd0b4d0be

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.