Каква майка сте спрямо зодията?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bad0b0d0bad0b2d0b0 d0bcd0b0d0b9d0bad0b0 d181d182d0b5 d181d0bfd180d18fd0bcd0be d0b7d0bed0b4d0b8d18fd182d0b0

Често зодиакалните знаци задават отличителни черти на хората, които са родени под техния знак. Според астролозите зодиакалния знак определя не само характера ни, успехите, провалите ни и любовния ни живот, но и много други неща, като например майчинството.

Може да приемете описаното по-долу като един тип астрологичен стереотипи, в който може би ще се припознаете и вие, макар и това да е строго индивидуално.

Овен Мама Овен е чудесен модел за подражание за децата си, тъй като е амбициозна, независима и силна. Тя може да бъде малко работохолик, но това не пречи на нуждите на децата ѝ. Мама Овен подкрепя и оценява избора, който правят нейните деца. Въпреки това тя чувства, че знае какво е най-добре и понякога детето ѝ може да се почувства съкрушено от цялата помощ, която получава от нея. Майките Овен са много конкурентни, което може да доведе до много състезателна ивица при нейните деца.

Телец Мама Телец обича добрия график и управлява семейството си на къса каишка. Тя е стабилна, винаги е до семейството си и прави всичко за децата си. Майките Телец са склонни да задушават децата си, така че малко разхлабване би допринесло много за отглеждането на индивиди, които майката Телец иска да станат децата ѝ.

Близнаци Майка Близнаци е жизнена и модерна; тя винаги се интересува от света и всякакви нови технологии и мода. Тя е забавна и прави ученето забавно за децата си, а те обичат нейната младост и енергия. Има моменти, когато майките Близнаци може да имат затруднения да определят граници за децата си. Майките Близнаци също понякога забравят, че трябва да отделят малко време за себе си.

Рак Жените Рак се раждат с много силен майчински инстинкт. Те са естествени възпитатели и обичат да се грижат за другите. Мама Рак обича да готви за децата си, да им помага в домашните и винаги е там, за да ги слуша. Проблемът е, че понякога майката Рак може да стане твърде прилепчива и прекалено въвлечена в живота на детето си, така че когато дойде време детето ѝ да напусне гнездото, тя ще има проблеми с пускането им. Освен това, ако тя не смята, че децата ѝ наистина я оценяват.

d0bad0b0d0bad0b2d0b0 d0bcd0b0d0b9d0bad0b0 d181d182d0b5 d181d0bfd180d18fd0bcd0be d0b7d0bed0b4d0b8d18fd182d0b0 1

Лъв Майките Лъв са най-енергичният знак на зодиака, което ги прави супер забавни за децата си. Майките Лъв обичат да разглезват децата си и са много горди от постиженията си. Те ще поставят всеки трофей, лента и награда на видно място в къщата си. Има моменти, когато една майка Лъв може да се мисли за Кралица на Вселената и да поставя прекалено високи очаквания на децата си. Когато децата ѝ се провалят, майката Лъв може да направи своите провали по отношение на нея и да попадне като егоистичен родител на хеликоптер. Майките Лъв трябва да направят крачка назад и да не виждат проблемите по-големи от тях.

Дева Майките Деви са изключително организирани и тъй като търсят знания, те знаят как да се справят с всякакъв вид проблеми, които могат да възникнат. Майките Дева са много здравословни и ще настояват за чисто хранене както у дома, така и в училище. Майките Дева внушават на децата си чувство за грешка и право, което ще формира основата на техния морал като възрастни. Те могат да бъдат малко задържащи и сковани поради нуждата им от ред и структура и трябва да се опитат да бъдат малко по-малко строги и малко по-спокойни.

Везни Майките на Везни са напълно студени и няма да се изпотяват от малките неща. Те дават на децата си огромно пространство, за да правят грешки и да се учат от тях. Те обичат да посещават децата си на културни места като детски музеи, концерти и театри. Проблемът, който някои майки Везни имат, е непостоянството – в един момент те дават здравословна доза тежка любов, в следващия развалят децата си.

Скорпион Майките Скорпиони могат да бъдат яростни. Те привличат вниманието с авторитетното си и доминиращо присъствие и не им пука какво мислят другите за техните родителски умения. Майките Скорпиони са склонни да бъдат контролиращи, което може да бъде предизвикателство за техните деца. Хубаво е мама Скорпион да разхлаби малко хватката си и да остави всички да си намерят място за дишане.

d0bad0b0d0bad0b2d0b0 d0bcd0b0d0b9d0bad0b0 d181d182d0b5 d181d0bfd180d18fd0bcd0be d0b7d0bed0b4d0b8d18fd182d0b0 2

Стрелец Всички знаят, че Стрелците, майки или не, обичат да пътуват и имат вродена способност да рискуват, така че децата на майките Стрелци постоянно изпитват нови хора, места и неща. Децата на майка Стрелец са адаптивни и любопитни към света. Майките Стрелци са много умни и винаги се вълнуват от ученето, независимо на колко години са. Понякога те могат да станат нетърпеливи и да се чувстват притиснати. Всичко е наред – майките Стрелци трябва да направят самостоятелна мини-почивка, за да се прегрупират и подмладят.

Козирог Майките Козирози са нещо повече от матриарха на семейството – те са скалата. Мама Козирог ще направи всичко, за да поддържа семейството си заедно и ще се бори за детето си, както може. Те са силен защитник и детето на майка Козирог има късмета да има такъв страхотен модел за подражание. Майка Козирог е невероятно трудолюбива, издръжлива и творчески решаваща проблеми. Но тя може да забрави как да се забавлява. Майките-козирози трябва да отделят малко време, за да се забавляват.

Водолей Майките Водолей са известни със своята младежка атмосфера и независим дух. Тя е свързана със себе си, дори ако това ви обозначава като чудак. Майките Водолей са склонни да оставят граничните линии да се размиват, тъй като те са най-добрият тип приятелки. В крайна сметка майка Водолей все още е майка и грижата за децата ѝ е нейният първи приоритет.

Риби Рибите са родени възпитатели, които обичат безусловно и са лоялни към семейството си, независимо от всичко. Те са невероятно креативни, което помага на артистичните натури на децата им да се развият. Майките Риби са силно чувствителни и емоционални и могат да имат пасивно-агресивни или манипулативни наклонности.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продава се един от осемте Maybach-а с две врати

0 (0) Интересен и доста рядък автомобил се появи за продажба в Холандия. Става дума за един от осемте произведени Maybach 57S Xenatec Coupe, закупен лично от камерунския национал Самуел Ето‘о през вече далечната 2010 година. От тогава до сега колата е изминала малко над 13 хиляди километра, а цената […]
d0bfd180d0bed0b4d0b0d0b2d0b0 d181d0b5 d0b5d0b4d0b8d0bd d0bed182 d0bed181d0b5d0bcd182d0b5 maybach d0b0 d181 d0b4d0b2d0b5 d0b2d180d0b0d182

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.