Как да накарате жената да еякулира?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bad0b0d0ba d0b4d0b0 d0bdd0b0d0bad0b0d180d0b0d182d0b5 d0b6d0b5d0bdd0b0d182d0b0 d0b4d0b0 d0b5d18fd0bad183d0bbd0b8d180d0b0

Нова мода в секс преживяванията завладява все повече експериментатори. Така нареченият скуирт предизвиква много авантюристи и от двата пола да се разровят в интернет и да разнообразят изживяванията си в спалнята, пише trafficnews.bg. Известен като най-силният оргазъм за жените, скуиртът (женската еякулация) набира стремглаво почитатели. Жените се опитват да го достигнат, а мъжете да им го дадат. Вижте коментара по темата на един мъж, който явно си разбира от работата:

"Преди да скуиртна жената, с която съм, винаги правя с нея изтощителен секс! Максималната възбуда предразполага мозъка ѝ към оргазъм, понеже тялото е прекалено уморено вече. Целта на изтощителния секс, е да лежи и мускулите ѝ да отказват.

Когато вече си обработил тялото, както трябва, започваш да работиш за желаният squirt с ума ѝ за кратко. Аз започвам нежно да я целувам по тялото и ѝ говоря, за да я предразположа максимално да се отпусне.

След кратка игра с клитора (не бива да я оставяме да си почине много, трябва ни максималната ѝ възбуда), бъркам със среден и безименен пръст във влагалището ѝ, свити на втората фаланга на пръстите. Иначе казано, правя буква "Г", колкото да стигна до G-точката. И започвам леко да движа пръстите си отпред, но леко в началото. След това нещата загрубяват. Целта на лекото стимулиране на G-точката на този етап е, да свикне с това движение в момента, а не с движението на пениса, който е бил вътре до преди малко.

Действам по този начин известно време (докато видя, че пак иска да свърши само по външни белези), след което започвам да движа цялата си ръка, а не само двата пръста (пръстите ги стягам, като "Г" вече). Движението на ръката е възвратно-постъпателно и отгоре-надолу. Максималното движение на ръката, като разстояние от горна мъртва точка, до долна мъртва точка е от порядъка на 1-2 см, на този етап. Започва малко по-грубо стимулиране на G-точката, докато влагалището не се поразшири (аз така усещам нещата), около двата ми пръста.

Малко, след като се разшири влагалището (когато с 1-2 см движения не може да се уплътни добре), започваме с грубата част. Другите пръсти не играят никъде! Държа ги така, че да не пречат на движението ми.

Когато си движа ръката нагоре и надолу, съм застанал по-удобно отгоре. Понякога заставам на колене от едната ѝ страна. Или лежейки се подпирам на ръката си от другата ѝ страна (да гледам откъм корема ѝ, към влагалището).

Силата, с която трябва да се движи ръката в следващият момент, е малко трудно да опиша. Сякаш дръжката на колата ти е заяла и си се ядосал. Може да се каже, че с малко повече усилие, ще можеш да я повдигаш от кревата. Точно преди да достигнеш такава сила тя вече би трябвало, да е пуснала "водопада” и да се гърчи от удоволствие (не се заблуждавайте, не се гърчи от болка, просто така изглежда)."

Ако и вие желаете да предложите на вашата любима нови плътски изживявания, не се колебайте да приложите новите знания на практика! Тя ще ви бъде благодарна!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

23 април 1616 г.: Умира Мигел де Сервантес

0 (0) На 23 април 1616 г. умира Мигел де Сервантес. Той е испански белетрист, драматург и поет. С творчеството си предопределя развитието на испанската култура, език и литература. Романът му "Знаменитият идалго Дон Кихот де ла Манча" е едно от най-значителните произведения на европейския Ренесанс и на световната литература. […]
23 d0b0d0bfd180d0b8d0bb 1616 d0b3 d183d0bcd0b8d180d0b0 d0bcd0b8d0b3d0b5d0bb d0b4d0b5 d181d0b5d180d0b2d0b0d0bdd182d0b5d181

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.