Как да накараш един мъж да се влюби в теб

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bad0b0d0ba d0b4d0b0 d0bdd0b0d0bad0b0d180d0b0d188 d0b5d0b4d0b8d0bd d0bcd18ad0b6 d0b4d0b0 d181d0b5 d0b2d0bbd18ed0b1d0b8 d0b2 d182d0b5

Най-интересният въпросе дали половите характеристики могат да се използват за собствени цели. Например, когато една жена използва техники, които обикновено се използват от мъжете или обратното? Възможно ли е това и действа ли?

Отговорът е по-скоро смесен. Всичко зависи от това докъде ще стигнете „взимайки навиците на противоположния пол“.

Например, мъжествените жени не предизвикват възхищение у момчетата. Техните дрехи, поведение, навици дори могат да ги отблъснат. По правило те са твърде упорити, властни, сурови, искат да доминират и контролират всичко. Естествено, такава жена няма да привлече силния пол. Но има неща, които еднакво се оценяват и от мъжете, и от жените. Наричам ги „много ценни умения“. Можете да ги включите, когато разговаряте с момчета и всеки ще ви смята за неустоима.

Ако се научите да практикувате тези качества и да ги управлявате правилно, със сигурност ще бъдете забелязани. Мъжете са привлечени от собствените си методи, но без фанатизъм, пише ТrafficNews.

Смешно, нали? Иронията е, че повечето от тези техники се считат за „наистина мъжествени“ и работят еднакво добре за всички.

Така че, нека започнем да изучаваме психологически мъжки техники, които също можете успешно да използвате, за да накарате някой мъж да се влюби във вас.

1. Не се извинявайте и не се сдържайте. Бъдете горди със себе си за това кои сте

Повечето жени вярват, че самоутвърждаването е истинско мъжествено качество. Но не е! Самоувереността е много ценно качество, независимо кой го притежава – мъж или жена.

Въпреки че понякога това качество се тълкува неправилно като арогантно и грубо поведение. Всъщност да вярвате в себе си и да се харесвате е нещо положително. Защото подлост е да наранявате другите с действията си, докато самоутвърждаването е, когато сте твърдо изправени на земята и не се страхувате да изкажете на глас собствената си позиция. Не бива, обаче да обиждате или унижавате никого.

2. Никога не трябва да преследвате. Ако той наистина се интересува от вас, няма да има нужда да го преследвате

Този тип поведение се счита характерно за мъжете. Всъщност това е много ценно качество на хората, които уважават себе си.

Винаги съмняващите се хора буквално преследват тези, които харесват. Те наивно вярват, че в света има сили, които могат да накарат някой да се влюби в тях. Нямате нужда от мъжко внимание, за да се почувствате цели и самодостатъчни.

3. Бъдете мистериозни. Мистерията е интригуваща много повече от логиката и фактите

Мистерията не е изключителна за мъжете, но трябва да признаете, че често е много трудно да ги разберете. А образът на мистериозен непознат, който те обичат да носят върху себе си, изглежда много интересен в очите на една жена.

Защо не направиш същото и не се превърнеш в една тайнствена дама? Със сигурност ще привлечеш мъжете като магнит.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Социалисти хванаха Нинова в лъжа за подписи

0 (0) Членове на Националния съвет на БСП са събрали подписи за свикване на присъствено заседание на 23 ноември от 14:00 часа, докато е текло гласуването по насрочения днес от председателката Корнелия Нинова неприсъствен пленум, научи ФАКТИ от свои източници. На обяд от централата на партията обявиха, че са събрани […]
d181d0bed186d0b8d0b0d0bbd0b8d181d182d0b8 d185d0b2d0b0d0bdd0b0d185d0b0 d0bdd0b8d0bdd0bed0b2d0b0 d0b2 d0bbd18ad0b6d0b0 d0b7d0b0 d0bfd0be

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.