Как цветът на очите влияе върху характера?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bad0b0d0ba d186d0b2d0b5d182d18ad182 d0bdd0b0 d0bed187d0b8d182d0b5 d0b2d0bbd0b8d18fd0b5 d0b2d18ad180d185d183 d185d0b0d180d0b0d0bad182

Всеки човек има собствен чар и красота, които се оказва, че до голяма степен зависят и от цвета на очите. Генът е от най-съществено значение за това какъв цвят на очите ще придобием след раждането си. Никак не е случайно какъв цвят ще придобият очите ни. Чрез очите се отваря нашата душа.

Цветът може да ни подскаже какъв тип човек стои срещу нас, какъв е неговият характер и как се държи с хората, които го заобикалят. Поведението е пряко свързано с цвета на очите. Сега ще разгледаме всички видове цветове на очите и как те оказват влияние на човека.

Пъстри очи

Пъстрооките хора обичат да се целят нависоко. Те гледат устремено напред в бъдещето и винаги успяват да постигнат това, към което са се стремили. Притежават голям енергиен потенциал. Няма препятствие, което да ги уплаши – те преминават с лекота през него. Почти никога не се отказват. Обичат да дават съвети, които се оказват златни.

Зелени очи

Хората, които носят зелен цвят на очите си се характеризират като решителни и спокойни. Те не обичат да предизвикват излишни спорове и стоят далеч от пререканията. Ако имат връзка с някой, верността им е безупречна – те се стараят да бъдат моногамни и рядко си позволяват да кривнат настрани – трябва нещо твърде много да ги е засегнало, за да го направят. Това са хора, които са готови винаги да запазят самообладание, въпреки огромните трудности, които ги заобикалят.

Сиви очи

Сексапилни, смели, безгрижни – това е с 3 думи характеристиката на сивооките хора. Обичат разнообразните приключения, защото това им дава смисъл на живота. Обичат да властват и да са крайните победители. Имат един съществен минус – могат да бъдат страшно изискващи и ревниви. Такива хора са родени за изследователи или детективи. Те обичат предизвикателствата и неизвестното ги зове с всички сили.

Сини очи

Често срещан цвят на очите. Това са хора, които са здраво стъпили на краката си. Знаят какво искат и могат да го постигнат с лекота. Обичат да жертват нерви и сили, докато постигнат набелязаното. Ако не стане нещо, както те са го поискали, това може да ги разгневи. Но хубавото е, че бързо им минава. Може да се разчита на тях.

Кафяви очи

Кафявооките хора се радват на особено голямо внимание в любовта. Техните топли очи могат да разтопят дори и най-леденото сърце. Те умеят да показват емоциите си, не обичат скритите неща и чувства, честни и искрени са с всички. Ако някой им направи нещо лошо, те го показват и страданието им си личи. Могат да прощават, но го правят доста трудно и с компромиси.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

САЩ ще подкрепят Северна Македония

0 (0) САЩ са недоволни, че преговорите между Северна Македония и ЕС не бяха стартирани. Това обяви американският посланик в Северна Македония Кейт Бирнс, съобщи ТАСС. Македонското правителство очакваше преговорите да започнат през миналата седмица. България продължава да настоява първо да бъдат решени двустранните въпроси, за да даде одобрение. Американската […]
d181d0b0d189 d189d0b5 d0bfd0bed0b4d0bad180d0b5d0bfd18fd182 d181d0b5d0b2d0b5d180d0bdd0b0 d0bcd0b0d0bad0b5d0b4d0bed0bdd0b8d18f

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.