Откриха секс играчка на Марс

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bed182d0bad180d0b8d185d0b0 d181d0b5d0bad181 d0b8d0b3d180d0b0d187d0bad0b0 d0bdd0b0 d0bcd0b0d180d181

Пол Скот Андерсън публикува на страницата си в социалната мрежа Twitter снимка, на която е изобразен камък с много странна форма. Той го открил, докато проучвал специален архив, съобщава Metro, цитиран от БЛИЦ.

По-рано китайски роувър фиксира неразбираем куб върху лунната повърхност, който напомняше на мнозина за хижа.

Новата находка стана не по-малко интересна. На астрономите беше дадена снимка от повърхността на Марс. На нея ясно се вижда камък, който според потребителите на Twitter прилича на секс играчка. Струва си да се отбележи, че този камък е записан от марсохода Curiosity, който е изпратен на Марс през 2012 г.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Your tweet was quoted in an article by Metro <a href="https://t.co/stcPI0Fpot">https://t.co/stcPI0Fpot</a></p>&mdash; Recite Social (@ReciteSocial) <a href="https://twitter.com/ReciteSocial/status/1494641058030002176?ref_src=twsrc%5Etfw">February 18, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> Докато устройството се движи през кратера Гейл, то заснема марсианската геология. След това снимките бяха поставени в архив, специално създаден за това, така че всеки да може да се запознае с тях. След като снимката се появи в социалната мрежа, тя привлече вниманието на огромен брой потребители. Всички започнаха активно да обсъждат какво е накарало камъка да придобие толкова гладки линии. На Марс е имало вода от много дълго време и може би именно тя е причинила толкова странен вид на камъка. Има предположения, че той се е образувал преди няколко милиарда години, не без участието на течност в процеса. Един от потребителите дори отбеляза, че може да е секс играчка, която извънземно е забравило по невнимание. Кратерни езера се намирали по цялата повърхност на Червената планета. Те са се образували преди много милиарди години, когато водата все още е била в течна форма на Марс. Някои от кратерите съдържали известно количество вода, но когато станала твърде много, тя изтекла по ръбовете и това предизвикало ужасни наводнения. Поради това се появили долини с огромни размери, които могат да се наблюдават и днес. Експертите не изключват възможността гладката форма на открития камък да е резултат от някое от тези тежки наводнения.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето колко пари имал Брендо в Credit Suisse

0 (0) Разследване на германския вестник „Зюддойче цайтунг“ успя да разкрие хиляди съмнителни сметки в швейцарската банка „Креди Сюис" (Credit Suisse). 84 сметки и 8 сейфа от тях принадлежат на издирвания у нас Евелин Банев – Брендо, уточнява БНР. В сметките на Брендо в швейцарската банка има най-малко 55 милиона […]
d0b5d182d0be d0bad0bed0bbd0bad0be d0bfd0b0d180d0b8 d0b8d0bcd0b0d0bb d0b1d180d0b5d0bdd0b4d0be d0b2 credit suisse

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.