Рисковете на секса в асансьор

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d180d0b8d181d0bad0bed0b2d0b5d182d0b5 d0bdd0b0 d181d0b5d0bad181d0b0 d0b2 d0b0d181d0b0d0bdd181d18cd0bed180

Сексът в асансьор не е лъжица за всеки любовник. Той е една порода секс с особености, които не бива да пренебрегвате, ако не искате някой да ви свари по бели гащи. Пардон, без гащи. Той със сигурност не е за хора, които не обичат да се отъркват волно или неволно в ДНК материята на останалите. Това возило е обществено и шансът преди това някой друг да е правил неособено прилични неща в него никак не е малък, пише flagman.bg.

Проверете за камери

В по-новите жилищни сгради не е изключено тези съоръжения да са снабдени с видеонаблюдение. Няма нужда ненужно да изпълнявате сексуалните фантазии на някой пишман порноманиак, който варди на входа на кооперацията. Но ако има камери, то тогава се опитайте да ги обърнете в посока, различна от тази на сексуалния ви спектакъл, или изберете друго място за задоволяването на плътските си страсти.

Правете го в ненатоварено време за асансьора

За всеки е дразнещо, когато съседите задържат по-дълго време асансьора на някой от етажите. Представете си колко истерично би било една тълпа от нетърпеливи пътници да тропат по вратата, докато вие се опитвате да достигнете до оргазъм. Затова подберете време след полунощ, в което ползването на този минилифт не е толкова търсено.

Носете подходящи дрехи

Най-добре е да подберете широки поли и рокли, достатъчно дълги, че да няма нужда от бельо, ако се наложи набързо да приключвате с ласките. Освен това тази дреха ще ви даде колкото си щете свобода на движенията. За господата удачни биха били панталоните до коляното с ластик на талията.

Останалият етикет

Не бързайте да освободите асансьора, преди да сте напълно облечени. Никой не е длъжен да съзерцава полуголите ви гениталии. Ако пък сте от по-смелите сексуалисти, то може да заложите на блъфа и вместо да натискате бутона Стоп, да сложите на вратата табелка „Не работи“. Но ако все пак се доверите на спирачния бутон, гледайте да застопорите асансьора между етажите. Внимавайте да не крещите по-силно от необходимото. Не забравяйте, че под вас се намира шахта, която се слави с чудесна акустика. Разбира се, изключително важно е дали сте подбрали правилния партньор за това престъпление от удоволствие. Бъдете сигурни, че мъжът до вас е адекватно хладнокръвен и няма да ви извади я око, я зъб, докато се опитва да си вдигне гащите. Или пък доста мъжествено да реши да се скрие под полата ви.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гърция въведе ограничения за плажуващите

0 (0) Властите в Гърция приеха правила за хората, които са решили да прекарат известно време на плажа, съобщи вестник "Експрес“. С цел повишаване на безопасността за туристите, плажните чадъри и шезлонгите трябва да бъдат на разстояние най-малко 4 метра един от друг и трябва да бъдат дезинфекцирани редовно. Служителите […]
d0b3d18ad180d186d0b8d18f d0b2d18ad0b2d0b5d0b4d0b5 d0bed0b3d180d0b0d0bdd0b8d187d0b5d0bdd0b8d18f d0b7d0b0 d0bfd0bbd0b0d0b6d183d0b2d0b0

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.