5 знака, че той е гей

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

5 d0b7d0bdd0b0d0bad0b0 d187d0b5 d182d0bed0b9 d0b5 d0b3d0b5d0b9

Може да сте объркани. Например, от начина, по който той се движи, по който говори или друго. Червейчето на съмнението ви гризе, но да попитате директно някого за сексуалната му ориентация е неудобно. И все пак, ако подозирате, че вашият приятел или съпруг може да е хомосексуален или бисексуален, долните знаци могат в известна степен да ви помогнат да разберете дали наистина е така.

Да не забравяме, обаче, нещо много важно. Специалистите са на мнение, че гей клишета не съществуват. Приписването на определени маниери или каквото и друго да било на хомосексуалните мъже е не само погрешно, но и дискриминационно. Търсим истината, а не заблуди, нали?

Така например, един от абсолютните стереотипи е, че мъжете, които обръщат внимание на външния си вид, са гейове. Абсурдността на подобно мнение вероятно е видна за всеки. Да вземем за пример един от най-популярните мъже на планетата – Дейвид Бекъм, чиято "метросексуалност" е доста силно изразена. И все пак той не е гей. Метросексуалността включва повишено внимание към външния вид, но не е обвързана със сексуалната ориентация.

По същия начин не може да се каже, че емоционален мъж или човек, който е заобикалян предимно с приятелки, е гей.

Както виждате, не е лесно да „усетите“ дали вашият приятел е хомосексуален и има тайна връзка с друг мъж. Можете само да наблюдавате и събирате доказателства. Психолозите предупреждават – ако забележите следните 5 знака, бъдете нащрек.

Той физически се дистанцира от вас

Знак, че вашият приятел е гей, може да бъде физическото (и емоционално) разстояние, което той постоянно увеличава. Не търси ли интимност, избягва ли целувките и прегръдките? Може тези неща да не са му приятно, защото той просто не изпитва нищо към вас, като и към всички други жени. Все пак само по себе си поддържането на дистанция не говори задължително, че вашият човек е гей. Мъжете избягват физически контакти и просто когато са депресиран или стресирани от нещо. Тогава той просто би искал спокойствие, за да преодолее неприятностите си и не му е до страсти. Така че, не прибързвайте със заключенията и продължавайте да наблюдавате.

Той не се заглежда по други жени

Това е мечтата на много жени – любимият им да не се заглежда по други. И да, може би вашият мъж не гледа другите, просто защото не иска да ви нарани. Или пък наистина не му пука какво вижда там. Този знак може също да показва, че той е повече или по-малко харесва мъже. Дори ако е бил преди това в дългосрочна хетеросексуална връзка.

Твърде често е онлайн

Ако той прави това, тогава бъдете внимателни, но отново не прибързвайте със заключенията, съветват психолозите. Може би трябва да е на разположение за работа и прави нещо друго важно. Преглеждането на историята на браузера му може да ви помогне донякъде. Ако не я е изтрил.

Силно изразено положително или много негативно отношение към сексуалните малцинства

Вашият партньор участва ли активно в дискусии на такива теми или – напротив, реагира доста агресивно на въпроси, свързани с хомосексуалността? И двата типа поведение може да са знак, че той тайно изразява или потиска собствената си сексуалност.

Неговият кръг от приятели се е променил

Вашият партньор изведнъж е започнал да общува с други хора, много различни от обикновеното му обкръжение? И там повечето са мъже или обратно – само жени? Добре би било да се разбере защо са настъпили подобни промени.

Както сами виждате, освен ако не го хванете в крачка, няма ясни знаци, че мъжът е гей. Всички доказателства са косвени водят по-скоро до неяснота, отколкото до изясняване на случая. Затова трябва да разчитате на инстинктите си: малките нюанси могат да разкрият неподозирани неща за партньора ви.

В крайна сметка – попитайте го!

За да не се измъчвате, да го играете шпионин и да задавате безкрайни въпроси, по-добре е да си поговорите с партньора откровено. Да, разговорът може да е неудобен, независимо дали той го отрича (и след това признава) или веднага ви доверява истината.

Може пък да се окаже, че той няма нищо общо с хомосексуалността и тогава ще се успокоите завинаги. Опитайте се да получите отговорите, които търсите. Само така ще бъдете наясно как да процедирате по-нататък и как ще изглеждат вашите по-нататъшни взаимоотношения.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Слънчево до обяд, после се задават облаци

0 (0) През нощта облачността се разкъса и намаля и сутринта в равнините и низините ще е мъгливо, предаде БНТ. Ще е почти тихо с минимални температури предимно между минус 1° и 4°. Преди обяд над много райони ще е слънчево, но след обяд от северозапад пак ще се заоблачи […]
d181d0bbd18ad0bdd187d0b5d0b2d0be d0b4d0be d0bed0b1d18fd0b4 d0bfd0bed181d0bbd0b5 d181d0b5 d0b7d0b0d0b4d0b0d0b2d0b0d182 d0bed0b1d0bbd0b0

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.