Борисов лъже нагло за АЕЦ “Белене” и „Турски поток“

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b1d0bed180d0b8d181d0bed0b2 d0bbd18ad0b6d0b5 d0bdd0b0d0b3d0bbd0be d0b7d0b0 d0b0d0b5d186 d0b1d0b5d0bbd0b5d0bdd0b5 d0b8 d182

Мнение на общественика и енергиен експерт Стефан Гамизов, публикувано във Facebook

Поради изключителната наглост на Бойко Борисов с изявленията му вчера, че “национални предатели” искали да е вършел различни неща, каквито всъщност реално бяха участващите (истински национални предатели) в неговата диктатура, утре ще публикувам част от документ, който Теменужка Петкова скри и е свързан с манипулирането на арбитражното дело в Женева за АЕЦ “Белене”.

Този документ е достатъчно доказателство да се направи обосновано предположение, че това дело е било манипулирано с цел да бъде загубено умишлено от правителството на Борисов и това правителство да има така основание да заплати 1.2 милиарда лева за неизползваеми от икономическа гледна точка ядрени реактори и съпъстващи ги други съоръжения.

Колко рушвети са заплатили руснаците от тези 1.2 милиарда лева е загатка, но най-вероятно са били не по-малко от 200 милиона лева.

Борисов лъже рецидивиращо, безогледно и нагло за АЕЦ “Белене” и "Турски поток".

След този документ ще последва името и адреса на фирма в Цюрих, която е реално руска собственост и в която са отклонени поне 1 милиард лева и по-вероятно 1.5 милиарда лева от строителството на "Турски поток" в нейна и на Лукашенко полза. Няма никакъв реален "Аркад" – той е само фасада! Няма да има и никаква печалба от този газопровод, а загубите от старите транзитни такси вече се трупат!

Ще посоча и името на руският олигарх, който заплати имота на служителката в кабинета на Бойко Борисов, която надзираваше действията по "Турски поток" с мъжа си в полза на диктатурата в Кремъл.

Стъпка по стъпка ще повдигна юргана на най-мръсната порно корупционна политика в историята на България, която освен политическа порнография, ще остане и катранено черна страница на национално предателство в невиждани размери!

АЕЦ “Белене” и "Турски поток" са руски военни хибридни енергийни проекти срещу ЕС и България. Замесените в тях са извършвали и извършват престъпления срещу Републиката, а корупцията в непоносимо нагли размери в тези “проекти” е награда за чудовищните дела на тези мръсници и майкопродавци!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Още въпросителни: ББР е отпуснала много по-ниски лихви на две от компаниите, получили огромни кредити

0 (0) „Одитният комитет ми даде информация, че в Търговския регистър се вижда, че две от фирмите от топ 8 на Българската банка за развитие са се финансирали на много по-добри лихвени условия от предишните им кредити… Разликата в лихвите е с около 5%. „Техномаркет“ е получил кредит с лихва […]
d0bed189d0b5 d0b2d18ad0bfd180d0bed181d0b8d182d0b5d0bbd0bdd0b8 d0b1d0b1d180 d0b5 d0bed182d0bfd183d181d0bdd0b0d0bbd0b0 d0bcd0bdd0bed0b3

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.