Да припомним! На кого дължим цяло десетилетие борисовщина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b4d0b0 d0bfd180d0b8d0bfd0bed0bcd0bdd0b8d0bc d0bdd0b0 d0bad0bed0b3d0be d0b4d18ad0bbd0b6d0b8d0bc d186d18fd0bbd0be d0b4d0b5d181d0b5d182

Съмненията, че премиерът Бойко Борисов няма здрава връзка с реалността, меко казано, са съвсем основателни. Но така или иначе, това нас какво ни ''топли''? Вчера борисовщината се завърна с гръм и трясък и достигна нови низини, въвличайки в гнусния си пиар здравния министър и шефа на ''Пирогов''. А някои после се чудят защо толкова години не се прави здравна реформа и защо здравеопазването ни е на такова ниво. Ми, как да стане с такива персонажи като Ангелов и Балтов? Няма как.

Изблиците борисовщина продължиха новия серия днес, по нищо не отстъпващи на вчерашните дивотии. Те продължават да пораждат възмущение, но вече не изненадват никого. Те ще продължават, поне докато тази мъка не свърши. А тя ще свърши най-вероятно в началото на следващото лято, подобно на очакванията и за утихване на пандемията от коронавирус.

Големият въпрос обаче е на кого дължим царуването на борисовщината вече цяло едно десетилетие. На първо място го дължим на милиционерското крило, което го лансира на ключови места в по-ранните години на Прехода – охрана на Тодор Живков, а след това и на Симеон Втори. Играта за нормалните хора загрубява, когато този господин, предложен от Бриго Аспарухов (БСП), става главен секретар на МВР. Човек на ''омразните'' му комунисти го инсталира на ключова позиция в ключова държавна институция.

Благодарение на старите милиционерски служби, част от които е бил предложилият Борисов за главен секретар, чрез техните подставени лица навсякъде, българското образование бе съсипано. Поради този печален факт, който на пръв поглед е далеч от темата, днес търпимостта и дори харесването на Борисовото поведение е с доста високи проценти. То е модел. Заслушвайте се по-често в разговори между подрастващи. Двойниците на Борисов в обществото са много повече, отколкото тези на Ивайло Цветков-Нойзи, например. Това е положението – деградирала народнящина до откат. Тя се стимулира с бедност и липса на образование. Неслучайно Борисов сам призна, че не харесва младите хора. Ясно е защо. Не ги харесва, защото не са като него.

След рамото от БСП-ДС клиентелисткото творение на човека от Банкя получи и сериозна немска подкрепа. Финансиране от различни немски фондации, които в Германия далеч не са опозиционни, и широко затворени очи за тиранията в България спрямо образованието, здравеопазването, правосъдната система и природата. Да ''благодарим'' на Ангела Меркел още веднъж, след като пусна безконтролно на континента ни какви ли не люде. А за ''Работата носи свобода''… Ще му прости! Къде ще ходи? Той наистина го каза без всякакъв умисъл. А и все пак някой трябва да безпрекословно да я подкрепя на гласуванията в Европейския съюз, който впрочем е в днешното си жалко състояние благодарение именно на нея.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Променят часовете на зеления коридор за пазаруване

0 (0) От утре, 14 ноември, магазините за хранителни стоки организират работата си, като не допускат лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете между 13,30 и 16,30 ч. В посочените часове се допускат само лица на и над 65-годишна възраст. Аптеките организират работата си, като не допускат лица […]
d0bfd180d0bed0bcd0b5d0bdd18fd182 d187d0b0d181d0bed0b2d0b5d182d0b5 d0bdd0b0 d0b7d0b5d0bbd0b5d0bdd0b8d18f d0bad0bed180d0b8d0b4d0bed180

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.