Дипломираните „маши“ на задкулисието 

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b4d0b8d0bfd0bbd0bed0bcd0b8d180d0b0d0bdd0b8d182d0b5 d0bcd0b0d188d0b8 d0bdd0b0 d0b7d0b0d0b4d0bad183d0bbd0b8d181d0b8d0b5d182d0be

Фактът, че един четиридесет годишен добре образован мъж подписва съзнателно лъжлива декларация, с която нарушава конституцията, не може да бъде отхвърлен без последствия. Този негов акт обаче не бива да отклонява вниманието от начина по който той бе "изстрелян" на мястото министър и демонстративните му действия срещу корупцията. Освен подмяната на корумпираните управители на ББР, с негови приятели, Кирил Петков участва активно в договори със съмнителна полза.

Прекъсване на връзката за доставки на газ от Русия, по време на министерстването му, както и договора с американска фирма за доставки на течен газ, по-скъп от руския, не му попречи да се похвали с успеха на не до там печелившата диверсификация на снабдяването на България със синьо гориво.

Другите договори за строеж на заводи с масивно държавно участие на терени между другото собственост на братя Домусчиеви показват, че Кирил Петков не е свободен човек, а длъжник на хората, които го поставиха на министерското му място. Невероятно късият служебен стаж, наситен с медийни изяви с пари на държавата, не са нищо друго, освен шита с бели конци политическа постановка. Тя не е достатъчна обаче да скрие, че до момента на неговата поява, този измислен "икономист" не е публикувал нито ред за каквато и да е реформа на порочния български преход. И защо му е да реформира, след като е трупал пари не в Канада, а от прехода.

Освен бившият заместник министърът на финасиите Асен Василев, който подава редовно топката, в него инвестира виден американски спекулант, собственик на "Хедж фондове – Майкъл Карш. Със стажа в Харвардския университет не се изчерпва образованието на кандидат-политика. Фондацията на Жорж Сорос също разширява (или по-скоро стеснява) мирогледа му.

От където и да бъде погледнат "случаят Кирил Петков", прозира участието на "задкулисието", което сменя неудобните и компрометирани пионки с дипломирани, "почетни" маши.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тази банкнота е най-използваната в България

0 (0) Въпреки пандемията, локдауните, развитието на модерните технологии за безкасови дистанционни плащания, левовите банкноти в обръщение нарастват и то в дела на големите номинали – тези от 50 лева и 100 лева. Поне такова впечатление оставят данните в отчета на БНБ за емисионно касовата дейност през третото тримесечие на […]
d182d0b0d0b7d0b8 d0b1d0b0d0bdd0bad0bdd0bed182d0b0 d0b5 d0bdd0b0d0b9 d0b8d0b7d0bfd0bed0bbd0b7d0b2d0b0d0bdd0b0d182d0b0 d0b2 d0b1d18ad0bb

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.