Дойде време комунистите да замълчат! Ген. Христо Луков не е нацист и антисемит

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b4d0bed0b9d0b4d0b5 d0b2d180d0b5d0bcd0b5 d0bad0bed0bcd183d0bdd0b8d181d182d0b8d182d0b5 d0b4d0b0 d0b7d0b0d0bcd18ad0bbd187d0b0d182 d0b3

Българският съд нееднократно е доказвал е, че една от малкото институции, която работи добре, работи в полза на обществото и отделния гражданин, работи в полза на истината и за това се ползва с доверието на висок % от българските граждани.

Е, доказа го още веднъж, и то вършейки работата на историците, които години наред някак си изкарват алтернативни едни на други исторически твърдения за личността на ген. Христо Луков. Софийски градски съд бе категоричен, че няма доказателства за това, че ген. Христо Луков е бил нацист и антисемит. Следователно – той не е такъв, докато друга, по-висока инстанция или някой друг не докаже противното с неоспорими факти.

Новината e добра за всички български патриоти и антикомунисти, силно презиращи антибългарите комунисти и техните дългогодишни лъжи по адрес на ген. Христо Луков. Той безспорно е жертва на чудовищен комунистически тероризъм, извършен от национални предатели, поставили се в услуга на винаги враждебната на България Русия – тогава СССР. Както и абсолютен българофил и никакъв фоб, както и силен министър на войната в монархическия ни период.

По много сходен с пропагандата срещу ген. Луков начин историци и журналисти комуняги в годините опитваха да очернят и емблемата на българския антикомунизъм – Илия Минев. Също легионер като ген. Луков. И на лежалия 33 години по комунистическите концлагери герой се опитваха да лепнат етикетите "нацист и антисемит". И, разбира се, както в случая с един от най-успешните министри на войната – без никакви факти. Само пропаганда, изпълнена с лъжи.

Има обаче е едно голямо НО. Събитието Луковмарш в очите на много демократи антикомунисти си остава крайно спорно, защото с просто око се вижда профилът на хората, които го провеждат. Поради това и е време същите – демократите антикомунисти, да помислим по какъв различен начин да почитаме всяка година жертвата на комунистическия тероризъм ген. Христо Луков.

А това, че прокуратурата не е успяла да докаже нищо нередно в същността на Луковмарш и организиращата го "Български национален съюз – Еделвайс", си е неин проблем, който от своя страна е поредното доказателство, че е необходима дълбока реформа в прокуратурата. Това дело – за прекратяване регистрацията на ''БНС – Еделвайс", е показателно за ниското качество на юридическа експертност на прокуратурата в сегашния ѝ състав.

Идва моментът да споменем и двойните стандарти. А именно: прокуратурата се занимава с "Български национален съюз – Еделвайс" и иска да преустанови съществуването му, но не и с БСП – като наследница на БКП, обявена със закон за престъпна, и със Съюза на комунистите в България на същия принцип, тъй като комунистическата идеология, респективно и режимът, са обявени за престъпни със закон, приет през 2000 г. благодарение на мнозинството на ОДС. Спокойно може да се самосезира по тази публикация, ако досега някак си не е знаела за този закон и съществуването на посочените два субекта, които вероятно не са единствените в противовес с въпросния закон.

И финално е необходимо да се спомене и друг двоен стандарт, граничещ с лицемерие. Западните посолства изпитват непреодолима трудност и чувство за съобразяване с нашите вътрешни работи, когато става въпрос за корупцията на шайката, управляваща България, но когато иде реч за иначе наистина доста спорния Луковмарш те нямат никакъв проблем да пишат позиции и в случая да хвалят дълбоко корумпираните и некадърни български власти.

Дами и господа, наши партньори, ако искате да съхраните уважението на малкото останали българи, вярващи в евроатланическите ценности, бъдете на наша страна, не се прегръщайте с престъпници и най-вече загърбете двойните стандарти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Съдът: Арестът на Пламен Узунов е незаконен

0 (0) Арестът на президентския секретар Пламен Узунов от лятото на миналата година е бил незаконен. Това реши окончателно съдът в Пловдив. Според магистратите задържането на Узунов не е било мотивирано по никакъв начин, а органите на реда не са представили доказателства за извършено от него предполагаемо престъпление. Източник fakti.bg […]
d181d18ad0b4d18ad182 d0b0d180d0b5d181d182d18ad182 d0bdd0b0 d0bfd0bbd0b0d0bcd0b5d0bd d183d0b7d183d0bdd0bed0b2 d0b5 d0bdd0b5d0b7d0b0d0ba

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.