Инжекция за неродените

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b8d0bdd0b6d0b5d0bad186d0b8d18f d0b7d0b0 d0bdd0b5d180d0bed0b4d0b5d0bdd0b8d182d0b5

Програмата на САЩ за безопасност на ваксините (англ. Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) е управлявана съвместно от Центровете за контрол на заболяванията и от Агенцията за контрол на храните и лекарствата. Създадена е през 1986 год. Медицинските специалисти са задължени да съобщават там за нежелателните реакции, проявили се у пациентите след имунизирането им.

Натрупаната информация се използва от контролиращите органи при вземането на решение дали ползата от даден препарат превишава достатъчно неговата вредност и би ли била оправдана по-нататъшната му употреба. Защото, както е казал великият Парацелз, един от мъдреците, допринесли за появата на съвременната фармакология: «Alle Dinge sind Gift, und nichts is ohne Gift, allein die Dosis macht dass ein Ding kein Gift ist»… Сиреч: «Само дозата разграничава отровата от лекарството».

Голяма е отговорността на учените и на тези, от които зависи нашето здраве. Ала можем ли да им се доверим, имат ли те съвест?

За единадесет месеца в базата на VAERS са регистрирани 2899 записа за смърт на плода, настъпила след ваксинирането на майките срещу Ковид – 19 (най-честата причина е спонтанен аборт). Трябва да отбележим, че това число е общо и обхваща също прецеденти, чийто фатален край не е бил предизвикан от инжекциите срещу Короната. Но неизвестностите може да се елиминират посредством съпоставянето на две равностойни системи…

Архивът на същата организация за последните три десетилетия включва 2225 случая на загуба на плода, провокирана от имунизацията на бременни с други (не противоковидни) препарати. Излиза, че средногодишната ембрионална смъртност се е повишила рязко от 75 броя на няколко хиляди.

2015 от регистрираните във VAERS «противоковидни» спонтанни аборти са настъпили след инжектирането на ваксината на «Пфайзър», 689 – на «Модерна».

В статия, публикувана през октомври 2021 год. в «Медицинския вестник на Нова Англия» (The New England Journal of Medicine», се твърди, че резултатите от изследванията, с които Центровете за контрол на заболяванията и Агенцията за контрол на храните и лекарствата оправдават своето решение да препоръчат ваксинирането на бременни, са били «погрешно изтълкувани». Указаните данни били препроверени от други специалисти и се оказало, че при 81,9% от жените, получили противоковидна ваксина до двадесетата седмица от бременността, е настъпил спонтанен аборт.

А ако имунизирането е било направено до 13 седмица на бременността, шансът за нормално износване на детето се стопява до 7,7 процента. Тези показатели се отличават значително от първоначално представените цифри (разликата варира между два и осем пъти в отделните области на изследването).

Трябва да имаме предвид, че даденият материал е подписан от сътрудниците на Института за чисти и приложни знания (Institute for Pure and Applied Knowledge), чийто директор, Джеймс Лайънс – Уейлър (James Lyons – Weiler), е лишен от съда от правото да се изказва за Ковид – 19, тъй като «бил направил множество лъжливи и подвеждащи изявления за болестта и ваксината». Правото на новия орднунг действа решително срещу опонентите.

Мистър Джеймс е бивш преподавател в Питсбъргския университет, притежава учени степени по зоология, екология и консервационна биология.

Голяма е отговорността на учените и на хората, печелещи от нашето здраве. Ала можем ли да им се доверим? Е, по въпросите за човеколюбието и разума те са много красноречиви, на моменти биват дори плашещо напористи… Навярно е така, понеже най-охотно се говори за неща, които не притежаваш.

Всеки е свободен да трактува горепосочените числа по свое усмотрение, да ги отрече, или да има едно наум при вземането на решение.

При новия орднунг малко неща са ясни и нормални. Затова трябва да се съмняваме, да мислим… И да пазим своите беззащитни близки – възрастни, деца, неродени. Никой – нито ние, нито някой мазен милиардер или слугата му, няма право да се разпорежда с техния живот.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Поглед през очите на рали пилот по време на състезание (ВИДЕО)

0 (0) Първият кръг от WRC шампионата започна вчера със състезание в Монте Карло, а рали пилотът Сийн Джонстън ни пренася на шофьорското място и ни показва какво вижда той по време на състезание. Заедно с навигатора Алекс Киурани, двамата състезатели преминават „на пълна газ“ през планинска местност със своят […]
d0bfd0bed0b3d0bbd0b5d0b4 d0bfd180d0b5d0b7 d0bed187d0b8d182d0b5 d0bdd0b0 d180d0b0d0bbd0b8 d0bfd0b8d0bbd0bed182 d0bfd0be d0b2d180d0b5d0bc

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.