Кой кого вози?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bad0bed0b9 d0bad0bed0b3d0be d0b2d0bed0b7d0b8

ИТН допуснаха грешки, но те са нови в политиката и бяха изненадани от двумесечния "барабанен огън" срещу тях, от страна на "опитните" политици. Този факт показва от само себе си, че ИТН са най-голямата заплаха за статуквото. Защо? По простата причина, че не са получавали пари от чужди фондации, не са ползвали държавни средства и облаги. Не са били на курсове при Сорос. Не познават интригите, разиграващи се обикновено в кулисите на властта. Между тях има красиви и по-малко красиви. Много интелигентни, но и самоуки. Едно е сигурно, претенциите им са много по-скромни от всички техни колеги и опоненти.

Бие на очи, че новопристигналите в политиката Кирил Петков и компания веднага нападнаха именно ИТН. След това се обявиха за "центриска" политическа сила, готова да "говори с всички". Не е далеч времето, когато партиите на протеста се нахвърлиха върху Слави и неговата партия, че са в съгласие с ДПС, че преговарят с БСП, че работят за ГЕРБ. Нито едно от тези твърдения не бе потвърдено. Днес никой не обвинява Кирил Петков, че отваря вратите си за диалог с "всички". Не само това, кречеталото Мая дори му се предлага. Само слепец не може да види, че колкото и да тръбят, че са с нов морал, принципи и изисквания, Кирил и неговите хора, подавайки ръка на "всички", канят на трапезата интригантите, службогонците и нагаждачите, които мечтаят за пенсия в парламента!

За конкретна борба срещу феодалната власт на ГЕРБ – нито дума! И колкото повече ситуацията изглежда объркана и пълна с неизвестни, едно е ясно – ИТН с всичките дефекти и грешки е огледало на обраното и измамено българско общество. Срещу огледало, колкото и да плюваш, не можеш да промениш нищо.

"Има такъв народ" е траен политически факт. Той не е "проект" на никого. Появата им е спонтанна, заредена с гнева на обикновените хора. Тактиката и стратегията са науки, които не познават, но ще ги научат. Никой не се е родил с диплома. Няма съмнение, че с времето кадрите ще се подобрят. Ще се появат и нови. Каквито и усилия да правят платените политолози за да умаловажат влиянието на ИТН, подкрепата към тях няма да спре.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Том Форд остана вдовец

0 (0) Ричард Бъкли, съпругът на топдизайнера Том Форд, си е отишъл на 72 години от естествена смърт в дома им в Лос Анжелис, след продължително боледуване, съобщава "Daily mail", цитиран от life.dir.bg. Двамата са заедно вече 35 години и имат син Александър Джон "Джак" Бъкли Форд, който в четвъртък […]
d182d0bed0bc d184d0bed180d0b4 d0bed181d182d0b0d0bdd0b0 d0b2d0b4d0bed0b2d0b5d186

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.