Най-отгоре във врящия казан на ГЕРБ изплуваха простаците

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bdd0b0d0b9 d0bed182d0b3d0bed180d0b5 d0b2d18ad0b2 d0b2d180d18fd189d0b8d18f d0bad0b0d0b7d0b0d0bd d0bdd0b0 d0b3d0b5d180d0b1 d0b8d0b7d0bf

Коментар от Фейсбук на Мартин Димитров, творчески директор на рекламна агенция Nitram:

Ние в нито един момент не трябва да забравяме, че между Бойко Борисов отпреди десетина години и Бойко Борисов сега няма нищо общо. Това са различни хора.

От образа на грубоватия е**ч не е останало нищо. Няма го този примитивен батко от Банкя, този алфа мъж, по когото въздишаха бабите и студентките от нововъзникналите университети, а журналисти искаха да му пипат мускула, а и не само мускула. Г-н Борисов винаги е бил напълно освободен от книжовност, подобно на онези кокошки, които свободно и на воля пасат тревица, без да се вълнуват от каквито и да е философски и значими въпроси, а яйцата им са няколко пъти по-скъпи. И – въпреки константната си простотия – може би именно тази комбинация от скъпи яйца, бабаитска реторика, едно по балкански снажно тяло и реална властова позиция, даваха на г-н Борисов самочувствието, позволяващо му да допусне в правителството интелигентни хора. Защото и Симеон Дянков, и Трайчо Трайков, и Нона Караджова, несъмнено са интелигентни хора.

Само че, през годините Бойко Борисов показа, че е готов да хвърли всеки, абсолютно всеки на кучетата. И то, не защото е някакъв принцип и преливащ от морал човек, а в името на собствения си рейтинг, собственото си политическо оцеляване и очевидно воден от персоналните си интереси. Постепенно свестните хора изчезнаха от "ГЕРБ", а и от правителството. С изключение на Томислав Дончев и още няколко човека – независимо от политическите различия и несъгласието с много от решенията – в управлението и в управляващата партия вече няма хора, с които да може да се проведе политически дебат, реален политически спор, да има дискусия по важните и значими теми.

Най-отгоре във врящия казан на "ГЕРБ" изплуваха простаците. Извинявам се, но определението за хора като Десислава Атанасова, Караянчева, Маноил Манев и още редица други, е простаци. И, както когато вариш телешки език, отгоре изплува мръсотията, така изплуваха и тези хора и почнаха да бълбукат. Простаци като изброените и арогантни хуманоиди като Деница Сачева станаха символ на това, последно управление на Борисов. А по пътя през последното десетилетие на Борисов му се случи нещо много лошо. Срещнал е Доган в гората ли, неслучила се любов ли го мъчи, това не можем да го знаем. Но знаем – защото виждаме – че "Бате Бойко" се е превърнал в един подут, дебел, сприхав чичко, който не знае какво да прави нито с останалите му парченца власт, нито със себе си.

Преди доста години на детето му подариха плюшена играчка снежен човек, с батерии. Когато пуснеш снежния човек, той запяваше "Аз съм великденския заек". А запяваше, че е великденски заек, защото китайците, които са го сглобявали, са объркали това, което е трябвало да му пъхнат вътре. И са му сложили механизъм за плюшено зайче на клетия плюшен снежен човек, който пееше, че е великденски заек. Бойко Борисов ужасно много ми прилича на този снежен човек.

Гледам го и днес: в деня на християнското семейство – понеже няма истинско семейство – хванал двама подмазвачи, обикаля с джипката и вика "Аз съм великденския заек".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Франция създава академия за подготовка на здравни работници

0 (0) Франция възнамерява да създаде Световна здравна академия в Лион, за да подобри уменията на медицинските специалисти от цял свят. Както френският президент Еманюел Макрон заяви в събота, говорейки на срещата на върха на Г-20, този проект ще бъде реализиран съвместно със Световната здравна организация (СЗО), предаде БНТ. "Трябва […]
d184d180d0b0d0bdd186d0b8d18f d181d18ad0b7d0b4d0b0d0b2d0b0 d0b0d0bad0b0d0b4d0b5d0bcd0b8d18f d0b7d0b0 d0bfd0bed0b4d0b3d0bed182d0bed0b2

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.