Само Деси Атанасова и ПКП могат да се вържат на интервюто на Бойко Борисов

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d181d0b0d0bcd0be d0b4d0b5d181d0b8 d0b0d182d0b0d0bdd0b0d181d0bed0b2d0b0 d0b8 d0bfd0bad0bf d0bcd0bed0b3d0b0d182 d0b4d0b0 d181d0b5 d0b2d18a

Тъй като неизбежно снимките от спалнята с пачките и пистолета ще се окажат действителни, екипът решава да действа. В стила им е да направят една врътка с джипката, пък той да обясни на някой от тулупските министри /най-добре на този на здравеопазването, че е най-свободен в момента/, как мистериозна красива дама е подредила пачките и ги е снимала.

Чуждестранните консултанти, обаче, чийто хонорар е около милион евро на месец, ясно дават да се разбере, че това са глупости, и че ТУЛУПЪТ има нужда от реабилитация не само пред зрителите на джипката, но и пред доста притеснените "чуждестранни партньори".

Така се стига до интервюто в голям германски вестник, така наречената "ехо кампания", която се предполага да поизчисти проблема в и извън, и най-вече извън страната. Вестникът, обаче, не се съгласява да му бъде просто изпратен текст за публикуване и се налага интервюто "да се проведе", а поради езикова бариера, чуждестранният консултант не успява да го контролира.

Така се стига до просташкото интервю от което личи, че мистериозна дама се разхожда около резиденция Бояна с около един милион евра и десетина кюлчета злато, успява да проникне през охраната, натоварена като магаре, а вътре е лесно, защото тулупът е със свалена вътрешна охрана към красиви жени.

Та, прониква дамата, използва неговата заетост с държавни дела, нарежда пачки и кюлчета по шкафове и чекмеджета, необезпокоявана от никого, прави си фото сесията, пък после отново ги натоварва на магаренцето, пък се измъква, след като е удоволетворила някой човешки потребности на тулупа.

На този разказ може да се "хване" Десито Атанасова, може и ПКП-то, но не и завършил трети клас нормален човек.

Световно известният международен ПР консултант си хапе ръцете от ярост, като чете на собствения си език даденото интервю и си вика:" Каква я мислехме, пък каква стана…."

Танте Меркел и другите подобни адресати стоят в потрес пред прочетеното и осъзнават постепенно, че имат работа с изпраскан лъжец. Средният български простак, обаче, макар и чел недочел си вика:" Ей, голям ебач е нашето момче" и отново си го чувства някак си близко до себе си.

А Международният консултант си прибира парите за услугата и се опитва да забрави този срамен период от кариерата си.

А за парите, хич да не ни е мъчно! В чекмеджето има за стотици подобни интервюта и консултанти, и пак ще останат…

Пиар-експертът Диана Дамянова, Фейсбук

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Първан Симеонов: Обществото по-скоро симпатизира на по-строги COVID мерки

0 (0) „Обществото по-скоро симпатизира на по-строгите мерки срещу COVID-19 у нас“, каза пред бТВ социологът Първан Симеонов във връзка с последното представително проучване на „Галъп интернешънъл“. „56% одобряват новите мерки, което не е кой знае колко на фона на 42% неодобрение, но през лятото мнението беше по-скоро негативно. Обществото […]
d0bfd18ad180d0b2d0b0d0bd d181d0b8d0bcd0b5d0bed0bdd0bed0b2 d0bed0b1d189d0b5d181d182d0b2d0bed182d0be d0bfd0be d181d0bad0bed180d0be d181

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.