Висш служител на националната сигурност малтретирал брутално съпругата и двете си дъщери (ВИДЕО)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b2d0b8d181d188 d181d0bbd183d0b6d0b8d182d0b5d0bb d0bdd0b0 d0bdd0b0d186d0b8d0bed0bdd0b0d0bbd0bdd0b0d182d0b0 d181d0b8d0b3d183d180d0bd

На 23 май журналистът Светослав Цанов, който понастоящем представя своите разкази в YouTube, публикува смразяваща история за домашно насилие от баща към неговата съпруга и двете им деца. Видеото е озаглавено „Апартаментът на ужасите“

Насилието към нея било включително сексуално, разказва майката, която излиза с лицето си, за да разкаже за ужаса. Бащата малтретирал и двете си дъщери, казва тя и разказва как голямото ѝ дете било редовно гонено от вкъщи нощем по пижама да спи на пейката пред блока на -20 градуса и да яде от контейнера. Момичето било само на 4 годинки.

Историята е разказана в контекста на „пандемия в пандемията“ – нарастващото домашно насилие по време на локдауните у нас. Цанов призовава лично служебният министър Бойко Рашков да се ангажира с действия срещу бруталното насилие, за да се прескочат стълбицата на корупцията, която се твърди, че възпрепятства пълноценното разследване на случая.

Майката Мая предостави включително записи, на които се чува как децата ѝ пищят и плачат.

На един от записите се чува как бащата казва на дъщеря си: „Ето на, сега поне знам, че си наранена“, а детето отвръща: „Ще повърна кръв“. Твърди се, че детето тогава е на 4 години, а теглото на бащата е 140 килограма.

„В началото беше психически тормоз“, разказва майката и допълва: „Не се прибираше вечер, прибираше се сутринта два, три, четири пъти в седмицата. Изневери, такива неща. Започна да изпочупва покъщнината, хвърляше бутилки по мен, докато аз бях бременна с първото дете“.

Тя обясни жестокостта на бившия си съпруг с насилие в детството му, което идвало от неговия собствен баща и каза, че голямото дете на съпрузите е най-потърпевшо от насилието. „Беше на около три годинки, когато започна да я бие. След това боищата започнаха да стават доста сериозни“.

Майката разказва и как съседите чували всичко, но не реагирали. Идвали на следващия ден да проверят дали са живи и здрави. „Докато се случва това нещо никой не се обажда в полиция, защото ги е страх. Когато се обадиш в полиция, трябва да си кажеш имената и адреса. След това, когато насилникът попита, те са задължени да му кажат кой се е обадил“, каза тя.

Майката дори разказа, че втората дъщеря на съпрузите е резултат от изнасилване. „Бяхме като едни затворници в Козлудий в този апаратамент. През цялото време ни унижаваше. Тогава си събрах багажа. Понеже няма как да си тръгна от Козлодуй – няма транспорт, помолих един негов приятел да ни закара с колата си до Мездра и оттам да си хвана влака за Добрич. Заплахите тогава бяха, че в момента, в който аз изляза от вратата заедно с детето, той ще ме обяви за общодържавно издирване, че съм отвлякла детето“.

Бащата бил възпитаник на академията в „Симеоново“, разказва майката Мая. Работи за националната сигурност в АЕЦ Козлодуй. Майката твърди, че всичките ѝ опити да потърси съдействие от органите за правораздаване били впоследствие контролирани от бащата заради връзките му със службите, включително разследванията в Прокуратурата.

Майката предоставя и запис, в който децата разказват как били сексуално малтретирани от баща си. Става ясно, че децата били упоявани, когато това се е случвало. Голямата дъщеря била на 5 година, а малката – на 3. Съдът обаче постановил, че блудство няма. Сега бащата иска да му бъде върнато правото да взима децата си с преспиване.

Целия разказ можете да видите във видеото:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6Juxv8xUtOg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

„Техномаркет България“ ЕАД: Редовно обслужваме кредита си към ББР

0 (0) „Техномаркет България“ ЕАД плаща редовно и без забава данъчните си задължения в България и работи изцяло на светло. Това обяви водещата компания в продажбата на електро-домакински уреди в писмо до икономическия министър Кирил Петков. Кредитната експозиция към Българската банка за развитие е надлежно обезпечена, съобразно изискванията на банката […]
d182d0b5d185d0bdd0bed0bcd0b0d180d0bad0b5d182 d0b1d18ad0bbd0b3d0b0d180d0b8d18f d0b5d0b0d0b4 d180d0b5d0b4d0bed0b2d0bdd0be

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.