На вниманието на главния прокурор! Докога?! Ще страдат невинни граждани заради престъпността в държавата?! (ВИДЕО)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bdd0b0 d0b2d0bdd0b8d0bcd0b0d0bdd0b8d0b5d182d0be d0bdd0b0 d0b3d0bbd0b0d0b2d0bdd0b8d18f d0bfd180d0bed0bad183d180d0bed180 d0b4d0bed0ba

Разследване на vestnik.eu

Уважаеми г-н главен прокурор, през последните 13 години лицето Георги Стоев – Шошо развива престъпна дейност, като организира палежи, побой, заплахи дори към майки с деца, като твърди, че използва опората на връзките си на по-високите етажи на властта. Истина ли е това и докога?!

Уважаеми г-н главен прокурор, докога ще страдат невинни граждани, докога престъпността и в лицето на Георги Стоев, ще живее охолен живот без да бъде изплатена и стотинка данък. Докога този бандит – „Шошо“ ще продава наркотици на деца, ще тормози възрастните и ще всява смут и респект със страх.

Уважаеми г-н гл. прокурор, обръщаме се към вас с апел да спрете това безобразие и да не оставяте лицето Георги Стоев – Шошо да продължава да безчинства, да бие, да трови, да унищожава движимо и недвижимо имущество, да извършва палежи и побоища.

Потърпевшите с инициали Е.Д., А.Б., Е.Б. и много други, които пазим в редакцията си, след подаден сигнал до Вас, биват преследвани, тормозени, заплашвани и притискани чрез силата на страха и волността от лицето Георги Стоев, както и от близките му подопечни Николас Учиндолски и Григор Саруханян – Боксьора.

По данни на пострадалите от изнудванията на Стоев, Учиндолски и Саруханян са извършвали много от мръсната работа, а именно палежи на апартаменти, опустошение на автомобили и лихварска дейност.

В редакцията ни са постъпили десетки сигнали и продължават да постъпват. Ще се извърши и журналистическо разследване, както и ще се проследи целият случаи.

В България ли живеем или в държава от 3-тия свят, слепи ли са държавните институции за това, което се случва?! Защо криминалното лице все още е на свободата и продължава да тормози дори и майки с деца?! Колко трябва да станат наказателните постановления и трябва ли да се натрупат с години, за да свърши мястото и да започнат да се преразглеждат?!

Трябва ли този, провъзгласил се за „Пабло Ескобар“ в държавицата ни, да убие някого, че да бъде задържан?! И не са ли достатъчни неговите действия за закона?! Трябва ли всички, които са пострадали от него да искат трибуна , за да се получи ефект?!

ДОКОГА?!

В първото видео, което споделяме тук той отправя заплахи с побой от охраните му и обиди към длъжника си, като изтъква, че е човек с връзки във властта и МВР, цитираме: За да съм АЗ тук на това ниво … нали знаеш! – Относно охранителите: Можеш ли да издържани на един техен шамар?! Ще се напикаш и ще се нас*реш!

Във второто видео ясно се разпознава колата (Ламборгини), която шофира и посланията, които отправя в, изглежда, превъзбудено състояние към някоя от неговите „дружки“ – Бачи.

Уважаеми г-н гл. прокурор, в редакцията ни се пазят още видеа със същото лице, които ще оставим за следващите публикации, искрено се надяваме, че ще вземете отношение и цялото това нещо ще бъде спряно.

Вярваме във Вас и в службите за сигурност, моля оправдайте нашето доверие!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Татяна Дончева: Проверките за подслушванията са кръстосани

0 (0) Проверките за подслушванията обикновено са кръстосани и са извършвани различни проверки на МВР и ДАНС. Това обяви съпредседателят на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ и лидер на Движение 21 Татяна Дончева пред БНТ. Тя няма съмнения във волята на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, че ще доведе нещата […]
d182d0b0d182d18fd0bdd0b0 d0b4d0bed0bdd187d0b5d0b2d0b0 d0bfd180d0bed0b2d0b5d180d0bad0b8d182d0b5 d0b7d0b0 d0bfd0bed0b4d181d0bbd183d188

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.