Инфарктна победа за Манчестър Юнайтед, отново Роналдо е героят за „червените дяволи“

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b8d0bdd184d0b0d180d0bad182d0bdd0b0 d0bfd0bed0b1d0b5d0b4d0b0 d0b7d0b0 d0bcd0b0d0bdd187d0b5d181d182d18ad180 d18ed0bdd0b0d0b9d182d0b5

Манчестър Юнайтед успя да изтръгне инфарктен успех в последните секунди с 2:1 срещу Виляреал в двубой от втория кръг на Шампионската лига. Вечерта за Кристиано Роналдо беше специално, след като той подобри рекорда за най-много мачове в турнира. Пако Алкасер откри резултата за гостите в 53-та минута. Алекс Телеш изравни само 7 минути по-късно. Именно португалската мегазвезда се оказа на правилното място в последните секунди на мача, за да изстреля домакините до не особено заслужена победа.

Срещата започна с натиск на домакините, но Виляреал бе отборът, който пръв създаде реална голова опасност. В 7-ата минута гостите организираха контраатака, Джанджума бе изведен срещу Де Хеа, но вратаря успя да спаси удара му.

Само минута по-късно шанс се откри и за "Червените дяволи", като Роналдо стреля с глава след центриране от корнер, но прати кълбото над вратата.

Джанджума обаче за втори път притесни Де Хеа в 10-ата минута, когато получи пас в наказателното поле и опита шут от малък ъгъл, но той бе доста опасен и само блестящата намеса на вратаря попречи да се стигне до гол. Седем минути по-късно Де Хеа трябваше да се намесва решително и при удар на Пако Алкасер.

В 31-ата минута "Жълтата подводница" пропусна пореден страхотен шанс. Пако Алкасер получи дълъг пас, възползва се от грешка на Варан и изскочи на прекрасна стрелкова позиция, но ударът му по земя мина до гредата.

В 43-ата минута дойде най-добрата възможност за Манчестър Юнайтед. Погба опита много хубав прехвърлящ пас зад защитата, в последния момент Алберто Морено успя да играе с топката, но я насочи опасно по посока на собствената си врата, но имаше късмет и тя мина встрани.

В 45-ата минута обаче гостите отново бяха близо до гола след удар на Пино отблизо и поредно блестящо спасяване на Де Хеа. Осем минути след рестарта обаче сякаш неизбежното се случи. Арно Данжума успя да изведе със страхотен пас Алкасер, който най-после преодоля Де Хеа за 1:0.

Радостта за Виляреал обаче беше кратка, след като само 7 минути по-късно Алекс Телеш върна паритета за "червените дяволи", възползвайки се от подаване на Бруно Фернандеш.

В 79-ата минута можеше да се стигне до пълен обрат. Кавани получи прекрасно центриране от Грийнууд, но отблизо с глава стреля до гредата. В самия край стрелеца на гостите Булай Дие изпусна две страхотни възможности, с което лиши испанците от заслужен успех на "Олд Трафорд".

За сметка на това обаче накрая "жълтата подводница" дори трябваше да си тръгне без нито един пункт, след като рекордьорът Роналдо успя да донесе безценен успех за своя тим в 5-та минута на добавеното време.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жените с по-малко опит в секса са по-щастливи в брака

0 (0) Жените, които са имали по-малко опит в секса преди да се омъжат, имат много по-щастлив брак в сравнение с онези, които са спали с повече мъже. Това показват данните от проучване на Християнския институт за семейни изследвания в САЩ. Резултатите сочат, че 65% от дамите, които са имали […]
d0b6d0b5d0bdd0b8d182d0b5 d181 d0bfd0be d0bcd0b0d0bbd0bad0be d0bed0bfd0b8d182 d0b2 d181d0b5d0bad181d0b0 d181d0b0 d0bfd0be d189d0b0d181

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.