Билетите за Deep Purple свършват бързо

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b1d0b8d0bbd0b5d182d0b8d182d0b5 d0b7d0b0 deep purple d181d0b2d18ad180d188d0b2d0b0d182 d0b1d18ad180d0b7d0be

Остават по-малко от две седмици до срещата на българската публика с една от най-великите рок банди в света "Deep Purple".

Поради големия интерес на феновете билетите за концерта са почти изчерпани. Остават ограничено количество пропуски, които могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Концертът на "Deep Purple" у нас ще се състои на 29 май в зала "Арена Армеец" като част от световното турне на легендарните музиканти. Обиколката по земното кълбо на групата започна по-рано тази година и ще продължи до началото на 2023 г. Преди да се качат на българската сцена, "Deep Purple" ще свирят в Израел, Турция и Македония, а веднага след концерта си в София бандата ще се отправи към Франция, Беглия, Германия, Норвегия и Италия.

Очаква се мащабното шоу да продължи близо два часа, а изненадите в репертоара ще да повече от приятни. В зала "Арена Армеец" ще се насладим на шоуто на Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Дон Еъри и Саймън Макбрайд, който ще замести китариста Стийв Морз по време на турнето. Причината за отсъствието на Стийв Морз е лична – музикантът ще остане до съпругата си Джанин Морз, която е болна от рак. В официално изявление по темата Морз споделя, че моментът за цялото му семейство е изключително труден и той е длъжен да бъде близо до тях. Музикантът остава член на бандата и обещава да се завърне на сцената, когато нещата се подобрят, а дотогава негов достоен заместник ще бъде талантливият китарист Саймън Макбрайд, който неведнъж е свирил с групата.

"За мен е чест и привилегия да имам възможността да свиря за такава иконична рок банда като Deep Purple. Tе са невероятни музиканти и хора и съм изключително развълнуван да се кача на една сцена с тях, за да изпълним някои от най-легендарните им песни. Мислите ми остават със Стийв и неговото семейство и се надявам всичко да се оправи.", коментира Саймън Макбрайд.

Организатор на събитието е NUCOAST CONCERTS.

Формирана през 1968 г., легендарната английска банда твори и до днес с нестихваща енергия и отдаденост на своите фенове, като неведнъж е сменяла музикалния си подход и стил.

Заедно с "Led Zeppelin" и "Black Sabbath" са определяни като "нечестивата троица на британската хард рок и хеви метъл музика до средата на 1970-те", а през годините Deep Purple са вдъхновявали редица банди като Iron Maiden, Metallica, Motorhead, Bon Jovi, Aerosmith, Pantera, Guns 'n' Roses. 50 години на музикалната сцена, 22 студийни албума и над 100 милиона продадени албума в целия свят – Deep Purple заслужено влизат в Залата на славата на рокендрола през 2016-а, печелят признание в категорията "Легенди" на Световните музикални награди през 2008-а, а музикалната радиостанция Planet Rock ги определя като "Петата най-влиятелна група в музиката".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Експерт: Драматизирането за ТЕЦ „Марица 3“ идва в повече

0 (0) „Драматизирането заради затварянето на ТЕЦ „Марица 3“ идва в повече. Централата няма съществен принос към енергийния микс на държавата ни“, каза Тодор Тодоров, енергиен експерт по екологичен преход. „Енергийният преход трябваше да се започне да се случва още през следващите години. След като имаме ангажимент са го извършим, […]
d0b5d0bad181d0bfd0b5d180d182 d0b4d180d0b0d0bcd0b0d182d0b8d0b7d0b8d180d0b0d0bdd0b5d182d0be d0b7d0b0 d182d0b5d186 d0bcd0b0d180d0b8

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.