Ново важно признание за Еди Мърфи

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bdd0bed0b2d0be d0b2d0b0d0b6d0bdd0be d0bfd180d0b8d0b7d0bdd0b0d0bdd0b8d0b5 d0b7d0b0 d0b5d0b4d0b8 d0bcd18ad180d184d0b8

Актьорът Еди Мърфи беше въведен в Залата на славата на наградите "Имидж" на Националната асоциация за съдействие на напредъка на цветнокожите (NAACP) на церемония, почела цветнокожи спортисти и известни личности, съобщи Асошиейтед прес, цитира БТА.

Призът му беше връчен от дългогодишния му приятел Арсенио Хол, с когото си партнират и във филма "Завръщане в Америка 2". "Правя филми вече 40 години. Ето това трябва да се почете и да бъде въведено в залата на славата. Благодаря ви, много съм развълнуван", каза Мърфи. С въвеждането в Залата на славата на наградите се отличават хора, смятани за пионери в своята област и които влияят на поколения в професията си. Преди Мърфи с приза са отличавани Опра Уинфри, Стиви Уондър, Спайк Лий, Рей Чарлз и Сидни Поатие. Церемонията беше излъчена виртуално по тв канала БЕТ, както и по CBS, MTV, VH1, LOGO. Водещ на шоуто за осма поредна година беше комикът Антъни Андерсън. Покойният актьор Чадуик Боузман спечели наградата за най-добър актьор за ролята си в "Ма Рейни: Майката на блуса", която бе връчена на съпругата му. ЛеБрон Джеймс получи наградата на президента за дейността си в обществена полза. Спортистът благодари на асоциацията за високата оценка на усилията и работата му извън баскетболното игрище. Звездата на "Лос Анджелис Лейкърс" бе почетен за дейността на неговата фондация "ЛеБрон Джеймс фемили", за образователната инициатива "I promise school" и за създадената миналата година коалиция на чернокожи спортисти и артисти "More than Vote", посветена на образованието и защитата на чернокожите избиратели. Джеймс влезе и в шоубизнеса с компанията "СпрингХил", в която са обединени спортната "Uninterupted", продуцентската "СпрингХил ентъртейнмънт" и консултанската "Робот кампъни". Диджей Ди-Найс стана шоумен на годината в конкуренцията на Реджина Кинг, Тайлър Пери, Вайола Дейвис и Тревър Ноа. Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама връчи на Стейси Ейбрамс даваната за първи път награда за въздействие за социална справедливост. Ейбрамс бе почетена за политическата ѝ дейност и работа за правата на избирателите в щата Джорджия. Вайола Дейвис беше отличена с приз за най-добра актриса за ролята си в "Ма Рейни: Майката на блуса" и в тв сериала "Как да ни се размине за убийство".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Голяма среща в Северна Македония

0 (0) Днес ще се състои среща между лидерите на двете големи партии в Северна Македония, съобщи Нова Македония. Премиерът Зоран Заев обяви през миналата седмица, че приема срещата. Той ще разговаря с лидера на опозицията Християн Мицковски. Лидерът на ВМРО – ДПМНЕ отправи поканата. Срещата ще се състои в […]
d0b3d0bed0bbd18fd0bcd0b0 d181d180d0b5d189d0b0 d0b2 d181d0b5d0b2d0b5d180d0bdd0b0 d0bcd0b0d0bad0b5d0b4d0bed0bdd0b8d18f

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.