Ванга знаела за коронавируса, но…

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b2d0b0d0bdd0b3d0b0 d0b7d0bdd0b0d0b5d0bbd0b0 d0b7d0b0 d0bad0bed180d0bed0bdd0b0d0b2d0b8d180d183d181d0b0 d0bdd0be

Ванга е знела за пандемията от коронавирус още през 1988 г. В навечерието на честването на 110 години от рождението на петричката пророчица – 31 януари 1911 г., за нея разказва Красимира Стоянова – племенницата на Ванга.

На Бъдни вечер докато гадаела по бъдника тя изведнъж пребледняла и започнала да говори за ужасни нови болести. Това разкри племенницата на пророчицата – Красимира Стоянова в предаването „Ничия земя” по Нова телевизия.

„Тогава тя каза, че много и незнайни болести ще се появят, че хората ще падат по улиците без да са боледували“, добавя тя.

Винаги, когато стане дума за Ванга и нейните предсказания – всичко е на друго ниво. Поток от информация, енергия и мисли.

"На Бъдни вечер преди много години се събрахме на Рупите цялото семейство. Имаше червена покривка на трапезата с всякакви постни неща върху нея. Прикадихме както трябва. В камината бяхме сложили едно голямо дърво – бъдник. Когато загасне, се вади с машата и някой гадае за следващата година в зависимост от формата на останките в камината“, разказва Красимира Стоянова.

„Предложихме на Ванга да гадае, тъй като тя бе най-възрастният човек на масата. Такива гадания обикновено са весели. Аз седях до нея. Тя си беше сложила синя вълнена рокля и червена жилетка, която сама си беше изплела. Беше с руски шал на врата. Питахме я за жарта, която майка ми извади от камината и изведнъж както беше весела ѝ се изопна лицето. Тя пребледня и започна да нарежда неща все едно ги чете на книга“, добавя тя.

„Хората сега наистина падат по улиците, защото задушават, но тогава не знаехме каква ще е тази страшна болест, при която без да си боледуваш, ще тупнеш на земята. Това предсказание бе през 1988 г. То е като един бюлетин за всичко, което предстои“, разказва племенницата на пророчицата.

„Ванга никога не датираше, защото не знаеше. Обясняваше, че този поток тече непрекъснато през нейното съзнание и не може нито да го спре, нито да го предизвика. Затова казва малко от него, т.е. от това, което разбере“, каза още Красимира Стоянова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ватиканът разхлабва мерките

0 (0) Музеите във Ватикана, включително и Сикстинска капела, отварят вратите си за посетители от 1 февруари. Музеите бяха затворени 88 дни заради ограничителните мерки, въведени заради пандемията от коронавируса. Това е най-дългият период, през който ватиканските музеи са били затворени, след Втората световна война. Посетителите ще могат да разглеждат […]
d0b2d0b0d182d0b8d0bad0b0d0bdd18ad182 d180d0b0d0b7d185d0bbd0b0d0b1d0b2d0b0 d0bcd0b5d180d0bad0b8d182d0b5

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.