Вашият хороскоп за днес, 19.11.2020 г.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b2d0b0d188d0b8d18fd182 d185d0bed180d0bed181d0bad0bed0bf d0b7d0b0 d0b4d0bdd0b5d181 19 11 2020 d0b3

хороскоп от astrohoroscope.info

aries smallОвен

Сложен ден, особено за хора с фина настройка като вас. Съвсем лесно могат да ви извадят извън равновесие най-безобидни думи или действия. Защитната реакция, която използвате в такива случаи не е много приятна за околните (ако все още не сте разбрали).

taurus smallТелец

Не закъснявайте за работа, защото до обяд ще се решат вълнуващите ви въпроси. Следобед може да мислите и за личното си време. Ако пък сте се разработили, добре е да се осведомите за новостите във вашата сфера на дейност.

gemini smallБлизнаци

До обяд трябва да приключите с кореспонденцията, че след това няма да имате възможност да го направите. След обяд може да ви нагърбят с нови задачи и това ще помрачи настроението, но няма как – ще се справяте.

cancer smallРак

Днес е доста сложен ден за вас. Имате да уреждате доста забавени задължения. Контактите ви с властта няма да са много розови, въоръжете се с търпение и благи думи, за да можете да отваряте железни врати (ако ви се налага).

leo smallЛъв

Денят би могъл да протече спокойно и хармонично, ако не се впускате в спорове, особено с колегите си. Бъдете по-грижливи към машините, с които работите, днес силно се влияят от настроението ви.

virgo smallДева

До обяд ще се наложи да се занимаете с някои организационни въпроси. Следобеда оставете за делови срещи, разговори с бъдещи партньори и инвеститори. Не бързайте, обаче да подписвате документи.

libra smallВезни

Денят може да стане доста сложен, ако имате вземане даване с авторитетни лица или държавни организации. Ще се опитат да ви научат на търпение, а освен това ще ви отворят и доста работа. Пазете се да не настинете.

scorpio smallСкорпион

След обичайните задачки ще ви се иска да се позабавлявате и да ви обръщат внимание и други хора, освен обичайните. Все пак бъдете по-сдържани и не давайте поводи за приказки, освен ако това не е нарочната ви цел.

sagittarius smallСтрелец

До обяд ще имате да уреждате страшно много неща и точно тогава всички ще искат да говорят с вас. Следобеда е доста по-спокоен, дори ще се чудите къде са се изпарили всички неотложни задачи и разговори. Насладете се на една релаксираща вечер у дома в сладки приказки и домашен уют.

capricorn smallКозирог

Днес ще ви е нужна поне една секретарка, за да ви сложи нещата в ред. До обяд ще трябва да уредите някои плащания, но внимавайте да не се окаже, че вече са платени. Следобеда се подгответе за множество разговори и срещи или за едно приятно сърфиране по мрежата.

aquarius smallВодолей

Преди обяд ще има сериозна нужда от вас на работното ви място, главно заради професионалните ви умения. Следобеда бихте могли да посветите на някои приятни занимания, но гледайте сред тях да не е яденето, днес можете да качите някой-друг грам.

pisces smallРиби

Ако ви е възможно, идете по-късно на работа и без друго до обяд ще ви е криво и нищо няма да ви се подхваща. Може би питателният обяд ще ви подобри настроението, а може и да има друга причина, но следобед ще сте вече в пълния си блясък – готови за празнуване, независимо на какво.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Спряха движението на камиони през ГКПП "Капитан Андреево" и ГКПП "Лесово"

0 (0) Преустановена е пропускателната дейност на ГКПП "Капитан Андреево" и ГКПП "Лесово" за товарни автомобили на вход и изход, съобщиха от „Гранична полиция“. Информацията за трафика на граничните пунктове е към 6:00 часа. На границата с Република Гърция: Трафикът е интензивен на ГКПП "Кулата" на вход и изход за […]
d181d0bfd180d18fd185d0b0 d0b4d0b2d0b8d0b6d0b5d0bdd0b8d0b5d182d0be d0bdd0b0 d0bad0b0d0bcd0b8d0bed0bdd0b8 d0bfd180d0b5d0b7 d0b3d0bad0bf

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.