Влюбен мъж получи инфаркт, след като видя годеницата си без грим

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b2d0bbd18ed0b1d0b5d0bd d0bcd18ad0b6 d0bfd0bed0bbd183d187d0b8 d0b8d0bdd184d0b0d180d0bad182 d181d0bbd0b5d0b4 d0bad0b0d182d0be d0b2d0b8

Влюбен до уши мъж предложи брак на избраницата си още на първата среща. Съвсем скоро обаче тя го разочарова толкова много, че се озова с инфаркт в болницата.

Тайландецът Таксин разказва своята история в един от местните сайтове за запознанства. Той решава да сподели горчивия си опит, за да предпази много други като него от подобен шок, пише jenata.blitz.bg.

Преди шест месеца Таксин започнал да си пише с момиче на име Рани. Красавицата го очаровала с нежното си лице, големи очи, учтивост и скромност във възгледите си за връзките.

Двамата дълго време си говорили само онлайн, и бързо мъжът бил влюбен до уши. След дълги разговори в мрежата, той решил да се срещне с мистериозната дама, която живеела на другия край на страната.

Таксин бил доста по-възрастен от Рани, но тя го уверила, че разликата в годините не е пречка.

На първата им среща тя се появила с разкошна вечерна рокля. Таксин бил поразен от външността ѝ и до края на вечерта ѝ направил предложение за брак. Рани му отвърнала, че ѝ трябва известно време, за да помисли.

След прекрасната вечер Таксин се върнал вкъщи. Двамата отново започнали да си пишат. Това продължило до деня, в който Рани по погрешка не включила камерата на компютъра си.

Таксин видял любимата си без грим и изпищял от ужас. Видяното го накарало да изпадне в такъв шок, че бил приет в болница със съмнение за инфаркт.

Оказало се, че Рани далеч не е ослепителна красавица, а момче, за което всичко това било вид забавление. Под тежкия грим на красавицата се криел млад мъж, който се преобразявал с помощта на сложна трансформация.

Първо залепвал върху клепачите си специални ленти, които визуално да увеличават очите, а след това нанасял специален крем за равномерен цвят на тена. Накрая слагал изкуствени мигли и перука.

Така от младеж се превръщал в неустоима дама, способна да плени сърцето на всеки мъж.

Измамникът признал, че подобна игра му харесва страшно много. Таксин съвсем не бил първата му жертва. Като цяло младежът имал повече от 10 такива виртуални романа, които винаги завършвали с раздяла.

Таксин вече се е съвзел след преживяния шок и вече не търси запознанства в мрежата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ТАСС: Гоце Делчев се бори за обeдинение на България с Македония и Одринско

0 (0) България не подкрепи в Съвета на ЕС зaпочването на преговори за присъединяване на Република Северна Македония към блока. По думите на вицепремиера и министър на външните работи на България Екатерина Захариева, в предложената проекторамка за преговорите не са отразени българските искания. Тя подчерта, че страната е готова да […]
d182d0b0d181d181 d0b3d0bed186d0b5 d0b4d0b5d0bbd187d0b5d0b2 d181d0b5 d0b1d0bed180d0b8 d0b7d0b0 d0bed0b1ed0b4d0b8d0bdd0b5d0bdd0b8d0b5

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.