Нора Недкова отпразнува 28 г. на приказно място (СНИМКИ)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bdd0bed180d0b0 d0bdd0b5d0b4d0bad0bed0b2d0b0 d0bed182d0bfd180d0b0d0b7d0bdd183d0b2d0b0 28 d0b3 d0bdd0b0 d0bfd180d0b8d0bad0b0d0b7d0bd

"Мис Плеймет 2017" Нора Недкова навършва 28 г., и по този повод сравни живота си с истинска приказка. Още преди седмица блондинката замина за турския курорт Анталия, където си подари за личния празник незабравим престой във вълшебно изглеждащ 5-звезден комплекс, изглеждащ като истинско кралство, изпълнено с множество атракциони, което магически се е пренесло от историите за лека нощ директно в нашата реалност. В продължение на няколко дни бившата участничка в предаването "VIP Brother" не спира да публикува като 24-часови истории в своя Инстаграм профил кратки видео клипове, с които показва на своите последователи как се забавлява в неговите предели, присъствайки на представления, возейки се на водно влакче със скорост 115 км/ч или посещавайки изисканите заведения в пределите му, предава life.dir.bg.

Рождения си ден тя посрещна в един от ресторантите там, чийто персонал я изненада с торта по случай хубавия повод, поднасяйки ѝ я с песен точно в полунощ. Разбира се, Нора не пропусна да отбележи специалния си ден с галерия от снимки, които публикува в акаунта си. На изображенията тя позира пред фотографския обектив в светлосиня полупрозрачна рокля, отличаваща се с дълбоко V-образно деколте, висока странична цепка на полата и дълъг шлейф от тюл, която е съчетала единствено със сребристи обувки на висок ток. Кадрите са заснети фона на изкуствената река, минаваща през двора на хотела, зад която се издига удивителен замък с множество кули. На тях еротичният модел стои до връзка с балони, два от които са във формата на цифри, изписващи възрастта ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nora Nedkova (@nora_nedkova)

"Днес за мен е един много специален ден!

На 28 септември, на 28 години моята майка ме е родила, а сега аз навършвам 28. И именно днес искам да започна една нова глава от моя живот! През всичките тези години животът ми беше като приказка, осеяна кактo с препятствия и злодеи, така и с много чудеса и добри феи.

Била съм "Снежанка" и съм се борила с вещици… Била съм "Алиса в страната на чудесата" и често съм се губила по своя път… Била съм "Мулан" и винаги съм се борила за справедливостта… Била съм и "Спящата красавица" и съм чакала толкова дълго да бъда събудена… Но днес, ще бъда просто Аз!

И отварям нова приказка – приказката на моя по-добър живот! Реших да украся корицата и с много цветя, светлина и любов, а съдържанието с много нови цели, амбиции, мечти и Вяра, че най-доброто предстои", пише тя.

В публикацията си Недкова издава, че подобно на някои от колежките си, планира да се заеме с ново начинание. Тя загатна, че не след дълго възнамерява да пусне на пазара собствена марка, но не уточни по-конкретно какво ще предлага тя.

"Днес искам да станете част от новата ми книга – един мой проект, който ще стартирам съвсем скоро. Моят нов бранд, който ще бъде насочен към всяка една жена, която достойно носи короната на главата си!

И накрая, искам да кажа едно голямо благодаря, на моите близки, приятели и всички вие които сте до мен, подкрепяте ме и правите живота ми цветен всеки ден!

Благодаря и на тези, които избрахте да го напуснете. Направихте ме още по-добра! Най-доброто предстои! Обичам ви!", гласи посланието към поста ѝ, харесан към момента от почти 4 хил. души.

Една от първите, отправили своите пожелания към нея в коментарите отдолу, е някогашната ѝ съквартирантка в риалити шоуто Розмари Тишер, която ѝ пожела успех.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мартин Заимов пред ФАКТИ: Паметникът на Съветската армия е политическо изявление, а не история

0 (0) “Демонтиране не означава премахване. Демонтиране в нашето разбиране означава преместване”. Това каза пред ФАКТИ финансистът Мартин Заимов, който е част от инициативен комитет, който от години се бори за демонтирането на Паметника на съветската армия от центъра на София. Преди дни – в събота, на 25 септември, Заимов […]
d0bcd0b0d180d182d0b8d0bd d0b7d0b0d0b8d0bcd0bed0b2 d0bfd180d0b5d0b4 d184d0b0d0bad182d0b8 d0bfd0b0d0bcd0b5d182d0bdd0b8d0bad18ad182 d0bd

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.