Секс пози, в които жените трудно достигат до оргазъм

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d181d0b5d0bad181 d0bfd0bed0b7d0b8 d0b2 d0bad0bed0b8d182d0be d0b6d0b5d0bdd0b8d182d0b5 d182d180d183d0b4d0bdd0be d0b4d0bed181d182d0b8d0b3

Когато правите секс с някой, може да е много трудно да достигнете до оргазъм, дори и да сте обсъдили помежду си какво харесвате, от какво се нуждаете и какви пози предпочитате. Всички жени са различни по отношение на това, което ги стимулира. За разлика от последователна мрежа от нервни окончания при мъжете, за жените, тазовата невронна мрежа е неразривно вплетена с клитора, влагалището, перинеума и устието на шийката на матката. Нервните окончания на всяка жена се намират на различни разстояния от повърхността, поради което всяка жена има уникален път към възбудата и оргазма.

Жените се нуждаят от стимулиране на клитора, за да достигнат оргазъм, който е трудно постижим с обикновено проникване. Като се има предвид, че всички женски тела могат да реагират по различен начин на определени пози и определени стимули, dnesplus.bg представя секс позите, които няма да ви дадат звездна клиторна стимулация.

1. Изправена секс поза

Шансовете, че съотношението на височината на партньорите работи тук, са слаби или никакви и освен това ръцете на партньора ви са прекалено заети и не са в състояние да обърнат на клитора вниманието, от което се нуждае.

Стояли ли сте прави продължително време? Дори под душа е трудно без почивка. Да се съсредоточите върху оргазъм, докато краката ви треперят, не е най-отпускащият момент.

Жените не могат да се отпуснат достатъчно, докато са прави, за да получат оргазъм. Освен това, и двамата партньори може да се чувстват нестабилни.

2. Мисионерска поза

Оргазъм в обикновената мисионерска поза, може да е мисия-невъзможна. Голяма част от жените не получават достатъчно стимулиране на клитора или G-точката при мисионерска поза. При тази поза е трудно да се влезе в контакт с клитора, освен ако партньорът ви наистина не забави нещата и не се опита да вдигне краката ви под ъгъл от 45 градуса.

3. Кучешка поза

Ако си мислите, че кучешката поза е идеален начин да разнообразите, знайте, че тя може да е причината да не достигате до оргазъм. Ако не се стимулира клитора, всъщност може да е болезнено за шийката на матката.

При кучешката поза няма контакт и директна стимулация на клитора. Освен това, може да се почувствате откъснати от партньора си, поради липсата на визуален контакт и целувки.

4. Странна поза, която сте видели в порно филм

Разбира се, желанието да опитвате нови неща никога не е лошо нещо и дори може да ви даде усещане, което никога не сте изпитвали. Но не очаквайте да получите най-големия оргазъм в живота си за първи път.

Пози като обърната ездачка, ръчна количка и други по-нестандартни са интересни, но понякога сложността на позицията превъзхожда простотата на общуване с партньора ви.

Така че, дами, обичайните пози не винаги вършат работа, затова може би е по-добре просто да споделите какво искате. Независимо от позицията, трябва да можете да общувате с партньора си, за което ви е нужно известно внимание. Говорете и изисквайте точно това, което ви харесва.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ПСЖ може да размени играчи с Лацио

0 (0) Крилото на Лацио Хоакин Кореа е пред трансфер в Пари Сен Жермен. Двата клуба са в напреднали преговори и сделката се очаква да се осъществи в близките дни. В обратната посока французите ще изпратят Пабло Сарабия и ще доплатят 18 милиона евро, твърди журналистът Марко Бардзаги. Кореа имаше […]
d0bfd181d0b6 d0bcd0bed0b6d0b5 d0b4d0b0 d180d0b0d0b7d0bcd0b5d0bdd0b8 d0b8d0b3d180d0b0d187d0b8 d181 d0bbd0b0d186d0b8d0be

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.