Бойко дъно няма

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b1d0bed0b9d0bad0be d0b4d18ad0bdd0be d0bdd18fd0bcd0b0

"Важно е бързо да лекуваме, здравите да се връщат на работа", заяви при днешната си джип-инспекция на АМ "Европа" премиерът. По непонятни за здравия разум причини той бе придружен от министъра на здравеопазването Костадин Ангелов и директора на "Пирогов" Асен Балтов. Там Борисов посочи забелязан от него психологически проблем.

"Шеснайсе дена лечение, като го удариш още веднъж и с карантина, на човек му се събира над месец. Хем не е работил, не физически, психически се измъчва. Ще започнем да губим хората", заяви народният психолог.

И стигна до проникновението:

"Работата носи свобода, удоволствие, живот…".

Абстракцията приключи рязко с деловото: "Щом някой оздравее, веднага го връщайте на работа. А не да го притискате, още повече да психясва".

Съвсем съзнателно само маркираме израза на Борисов "Работата носи свобода", защото дълбоко се съмняваме, че е потърсил някаква алюзия с надписа от входа на Аушвиц Arbeit macht frei. Простичко казано, едва ли е чувал за него, че чак да тръгне и исторически препратки да прави. Независимо, че темата с увеличаването на часовете извънреден труд е особено актуална в момента, а синдикатите нададоха вой за "робията", която се задава. Както и да е – да оставим нацистките заигравки на коалиционните партньори на ГЕРБ. Тези палавници на разпада, който обитаваме.

Що за нови висини в тоталната неадекватност стигна българският министър председател, за да замъкне директора на Пирогов и здравния министър на магистралата, вместо да "обедват". На мястото на Ангелов мнозина биха се разтревожили – помните, че един от здравните министри в ерата "ГЕРБ" бе открит на разклон, някъде из провинцията. Ами ако и там чака някой?! Далеч сме от мисълта, че някогашният министър е вършил нещо неприлично на онова място, пък и пепелта на прехода затрупа и тази глупост. "С нея се запознахме на един разклон…". Мили боже…

Факт е, обаче, че широките народни маси одобряват това поведение на премиера. Широки, широки, колко да са широки? Ами толкова, че да го избират за каквото се сетите у нас вече две десетилетия. Не е бил само Патриарх, но и това е поправимо. Един онлайн курс по вероучение, оценка "зачита се" и дядо Неофит, Господ здраве да му дава, одма влиза в манастир, подобно на бащата на цар Симеон. Не този Симеон, дето направи Бойко главен секретар на МВР, а онзи от все по-нереалния Златен век.

Някои от вас си спомнят предаването "При нас е весело" от края на соца. При нас днес е пълна лудница, триумф на наглостта и агресивната простотия. Веселбата се отлага. До второ нареждане от джипа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Къде да инвестирате спестяванията си

0 (0) Несъмнено първият отговор на този въпрос по време на криза винаги е бил недвижимите имоти. Опцията е добра, като се има предвид, че цените в сектора растат въпреки извънредната ситуация, която продължава повече от половин година. Има обаче и друг тип сигурни вложения, които са отличен начин да […]
d0bad18ad0b4d0b5 d0b4d0b0 d0b8d0bdd0b2d0b5d181d182d0b8d180d0b0d182d0b5 d181d0bfd0b5d181d182d18fd0b2d0b0d0bdd0b8d18fd182d0b0 d181d0b8

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.