Избори? Не, това е някакво извращение

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b8d0b7d0b1d0bed180d0b8 d0bdd0b5 d182d0bed0b2d0b0 d0b5 d0bdd18fd0bad0b0d0bad0b2d0be d0b8d0b7d0b2d180d0b0d189d0b5d0bdd0b8d0b5

Избори? В страна, чиято конституция, икономика и армия са официално подчинени на чужди сили?!… Не, това е някакво извращение!

На много места по света демокрацията се е гътнала. От време на време излагат тялото ѝ на показ пред публиката, колкото да демонстрират, че е налично… Ала клетницата не шава, останала е без дух. И тайно и полека прищевките на определени индивиди вземат връх над интересите на обществото. У нас такова некрофилско представление е планирано за 11 юли. Вероятно то ще се превърне в катастрофа, защото депутатите от предишното Народно събрание и президентът разрешха на неживеещите тук, да гласуват. Не е редно хора, които не плащат данъци в българската хазна (мнозина от тях дори не говорят български) да определят живота ни. Тъгуваш за родината и политическата ѝ система – моля, върни се! Добре си дошъл! Живей, помагай с труда си за развитието на държавата и след две години заслужи правото да отидеш пред урната! Вотът е преди всичко отговорност.

Гореказаното важи също за населението, постоянно пребиваващо на територията – неграмотните и живеещите на гърба на обществото не са в състояние да мислят рационално и самостоятелно. Тези смукачи на ресурси не са способни да се грижат за себе си – защо тогава да им се иска «мнението» по важни въпроси, като, например, управлението?

Властта трябва да престане да бъде добре платен поминък. В нея не бива да се допускат хора под четиридесет и пет години, несемейни, аморални, без доказани успехи в професията и социалния живот, обвързани по някакъв начин с чуждестранни интереси.

Демокрацията може да просъществува там, където народът е образован, законопослушен, гордеещ се със своя труд и обичащ отечеството. При нас, последователите на «правилната» демокрация, всичко е наобратно. Явно в евроатлантическия въздух витае някакъв бацил, превръщащ мозъците в пихтия и отслабващ мускулите… Само устите се отварят и неспирно мълвят: «Дай! Дай!». Ние мразим държавата, защото видът на оглозганите ѝ кокалаци дразни префинените сетива, навява печалната мисъл, че сме некадърни стопани и наследници. Затова, навярно, обожаваме чужбината. Такива негодници са и политиците, които търпим. Именно «търпим», защото тях ги назначават господарите. В нашите измръзнали сърца са останали чест и решителност, колкото да определим с какво да натъпчем търбусите.

Явяването пред урните е акт на самоунижение. На фона на разрухатата се гласува за чуждите подлоги… Кои ще са повече в колониалната администрация: туркофилите или американофилите? Или привържениците на брюкселските малоумници?

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Русия готви среща с Лукашенко в Крим

0 (0) Русия чака президента на Беларус Александър Лукашенко в Крим. Това съобщи прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков в ефира на телевизионния канал "Русия 1". "Чакаме ли президента на Беларус в Крим? Разбира се, чакаме ", каза говорителят на Кремъл. Към момента не е уточнена датата на […]
d180d183d181d0b8d18f d0b3d0bed182d0b2d0b8 d181d180d0b5d189d0b0 d181 d0bbd183d0bad0b0d188d0b5d0bdd0bad0be d0b2 d0bad180d0b8d0bc

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.