„Психодесни“ ли освобождаваха България според Костадинов?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bfd181d0b8d185d0bed0b4d0b5d181d0bdd0b8 d0bbd0b8 d0bed181d0b2d0bed0b1d0bed0b6d0b4d0b0d0b2d0b0d185d0b0 d0b1d18ad0bbd0b3d0b0d180d0b8

Лидерът на партия Възраждане г-н Костадин Костадинов за пореден път нарича "психодесен" всеки, който е против съветските паметници. Няма значение с какъв аргумент – просто ако си против според него трябва да ходиш в Белене. Щом като всеки, който е против съветите е "психодесен" ще ми се наложи да ползвам термина му, за да ме разбере, та:

Скоро след кървавото потушаване на Априлското въстание десетки "психодесни" руски интелектуалци започват кампания по огласяването на турските зверства над въстаналите българи. Към тази кампания се включва руската "психодясна" православна църква. Общият им натиск убеждава "психодесния" руски император Александър Втори да обяви война на Османската Империя. По време на тази война хиляди "психодесни" руски аристократи и офицери водят близо 185,000 "психодесни" руски войници – предимно набожни селяни, които извоюват, заедно с хиляди наши, български "психодесни" опълченци, свободата на България.

Няколко десетилетия по-късно на световната сцена се появават с Октомврийския Преврат идейните отци на Костадин – болшевиките. Те изтребват "психодясната" руска православна църква, екзекутират "психодясната" имперска династия, пращат в лагери "психодесните" руски офицери, аристократи и интелектуалци. Скоро след това, през 1930-те, започват брутална война срещу селячеството в Русия, т. нар. "колективизация". За двайсет години след Революцията болшевиките са изтребили или заточили почти всички съсловия, които участват в нашето освобождаване – руската имперска династия (внуците на Цар Освободител), руската православна църква, руската аристокрация, интелигенция, юнкерството, че дори и широките маси от православни селяни, върху които се стоварва най-жестокият удар. Онази Русия, която ни освобождава е удавена в кръв и заличена.

Обявилата война на България през 1944-та държава – СССР, е държавата на този режим. Режимът, изклал освободителите на България. Построените тук паметници след 1944-та са паметници на убийците на нашите освободители.

Та, ако да си против убийците на нашите освободители те прави "психодесен", то по тази логика не са ли такива и самите ни освободители? Със сигурност те също са били противници на съветите – на собствените си палачи. Как ли гледа днес, ако е на Небесата, покойният Цар Освободител на тези паметници у нас? Паметници на убийците на внуците му и разрушителите на страната, която е обичал? Как гледат светите отци и мъченици на църквата, изклани от болшевиките, на това, че имаме у нас паметници на техните убийци? А офицерите, юнкерите и селяните, дали костите си в България, чиито деца и внуци са изклани после от бесните, безбожни болшевики? Дали не гледат на нас като на неблагодарници? Дали не се питат защо са идвали да ни освобождават? И дали не смятат самия господин Костадинов за едно неблагодарно л*йно?

Не, нашите освободители не са психодесни заради това, че биха искали да видят свалени паметниците на техните съветски палачи. Костадинов е психолевият криптоболшевик, който се прави на "помирител" на нацията до момента, в който някой не дръзне да пипа паметниците на идейните му отци. Тогава изведнъж иска да праща сънародниците си по концлагери в името паметта на хора от друг народ – хора, които са ни били врагове. Един криптоболшевик, който се прави на православен християнин, докато някой не тръгне да пипа паметниците на онези, които унищожаваха църкви. Който се прави на патриот, докато някой не тръгне да пипа паметниците на онези, които изклаха освободителите на България от Турско Робство.

След няколко дена ще празнуваме Трети Март. Бесните либерали вече се обявиха против него, защото бил руски. Логично е и г-н Костадинов да го направи, защото на него честваме други "психодесни" врагове на болшевиките, които биха били погнусени от съветските паметници у нас. Празникът за всички либерали у нас е денят на София Прайд. Празникът на Костадинов и хората като него е 9-ти Септември. Всички останали ще празнуваме Трети Март, денят, в който отбелязваме сторенето от Християнска, Имперска Русия – враг и на модерните ЛГБТ либерали, и на стърчащите от паметници болшевики, за нашата Свобода.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Първо във ФАКТИ: Проф. Тодор Тагарев е най-вероятният нов министър на отбраната

0 (0) Проф. Тодор Тагарев ще бъде предложението на нов министър на отбраната, научи ФАКТИ. Информацията не е потвърдена от официалните източници, но се очаква това да стане ясно до края на деня. Преди минути премиерът Петков обяви, че свиква днес извънредно заседание на Министерския съвет, на което ще бъде […]
d0bfd18ad180d0b2d0be d0b2d18ad0b2 d184d0b0d0bad182d0b8 d0bfd180d0bed184 d182d0bed0b4d0bed180 d182d0b0d0b3d0b0d180d0b5d0b2 d0b5 d0bd

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.