За начало на осмия кръг в efbet Лига: Локо (Пловдив) постигна първа победа за сезона

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b7d0b0 d0bdd0b0d187d0b0d0bbd0be d0bdd0b0 d0bed181d0bcd0b8d18f d0bad180d18ad0b3 d0b2 efbet d0bbd0b8d0b3d0b0 d0bbd0bed0bad0be d0bfd0bb

Локомотив (Пловдив) постигна първа победа от началото на сезона, побеждавайки като гост Царско село с 2:0 в първи мач от осмия кръг в efbet Лига. Домакините бяха по-активният отбор през първото полувреме, но не достигнаха до попадение, а двата тима завършиха без отправен точен изстрел във вратата. "Черно-белите" се активизираха през второто полувреме и успяха да открият резултата чрез Лукас Салинас (69). Осем минути преди края на двубоя "царете" останаха с десет души, след като Христо Попадийн получи червен картон. Дълбоков в добавеното време Димитър Илиев донесе успеха след точен изстрел от дузпа.

С успеха Локомотив (Пловдив) се отлепи от дъното в класирането и се изкачиха на десетата позиция с актив от шест точки, колкото има и днешния има съперник Царско село, който остава с позиция по-долу в подреждането.

Домакините стартираха агресивно двубоя и още в първата минута имаха възможност да застрашат вратата на Лукъс Рейдър, но защитата пред стража се справи и изби опасно центриране от ъглов удар на Петър Атанасов.

Постепенно гостите изравниха играта и погледнаха по-смело към половината на "царете", но нападения на Димитър Илиев и Лукас Салинас бяха предотвратени от защитата на Царско село.

В 12-ата минута Царско село имаше претенции за дузпа след удар на Бирсент Карагарен в лицето на Венцислав Василев, но главният съдия Волен Чинков бе категоричен, че няма нарушение.

Домакините имаха предимство във владението на топката, но все още не успяваха да затвърдят това с попадение във вратата на Лукъс Рейдър.

След малко повече от половина час игра треньорът на "черно-белите" Александър Тунчев направи рокада по състава си, заменяйки разочаровалия Венсан Марсел с Парвиз Умарбаев.

В 34-ата минута Сашо Александров центрира остро в наказателното поле, където Милчо Ангелов с плонж нанесе изстрел с глава, но той се оказа много неточен и вратарят на гостите не трябваше да се намесва.

До края на първото полувреме Царско село продължи да действа по-агресивно в половината на "смърфовете", но до попадение не се стигна. Дори двата тима завършиха без точен изстрел в една от двете врати.

На почивката треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев направи две промени, включвайки в игра Кристиан Гомис и Йосип Томашевич на местата на Конър Руан и Артур Крачун.

Гостите заиграха по-агресивно, но първата възможност бе за домакините. Васил Шопов стреля от границата на наказателното поле, но топката се отби в тялото на защитник на "черно-белите" и излезе в ъглов удар.

В 51-ата минута бе отправен и първият точен изстрел в двубоя. Димитър Илиев преодоля противник и стреля от границата на наказателното поле в долния ляв ъгъл, но Янко Георгиев улови.

В 63-ата минута Лукас Рейдър се намеси решително, след като Петър Атанасов го затрудни максимално след красив изстрел от дистанция.

Шест минути по-късно Локомотив Пловдив откри резултата. Лукас Салинас получи в наказателното поле и с хладнокръвен изстрел в средата на вратата реализира.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Задава се прототип на президентска партия

0 (0) „Четири седмици се води пропаганда за това, че такъв политически проект ще има. Едни и същи източници на съобщения, едни и същи говорители ни убедиха, че това са най-успешните министри. Всичко е един обикновен политически инженеринг. Това няма да бъде нито политическа партия, нито политическо движение“. Това заяви […]
d0b7d0b0d0b4d0b0d0b2d0b0 d181d0b5 d0bfd180d0bed182d0bed182d0b8d0bf d0bdd0b0 d0bfd180d0b5d0b7d0b8d0b4d0b5d0bdd182d181d0bad0b0 d0bfd0b0

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.