Какви са първите стъпки при отваряне на онлайн магазин

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bad0b0d0bad0b2d0b8 d181d0b0 d0bfd18ad180d0b2d0b8d182d0b5 d181d182d18ad0bfd0bad0b8 d0bfd180d0b8 d0bed182d0b2d0b0d180d18fd0bdd0b5 d0bd

Онлайн търговията набира все по-голяма популярност. Физическите магазини постепенно биват заменяни от интернет платформи, които ни предоставят набор от услуги, изцяло съобразени с нуждите на съвременния купувач. Ползите от онлайн шопинга са многобройни, като днес доста от ентусиастите решават да се заемат със създаване на онлайн магазин с редица функционалности. Позиционирането във виртуалното пространство също е от значение, а за да сме конкурентни на пазара, е желателно да сме последователни в действията си при изграждането на интернет платформата.

Как се прави онлайн магазин

Създайте онлайн магазин, който да носи послания за целевата аудитория. Той трябва да отправя към тях призив за действие, свързан с покупката на търгуваните от Вас стоки/услуги. За да бъде Вашето стартиране в сферата на интернет продажбите успешно, трябва да имате правилна концепция и иновативен поглед към крайната визия на бизнеса си.

Най-напред създайте работещ уеб сайт, който да включва редица функционалности, които ще Ви гарантират и желания трафик. В Селитон ще откриете страхотни възможности, задминаващи дори и най-смелите Ви мечти. Възползвайте се от пакетните услуги и създайте своята интернет платформа още днес.

Какви са стъпките

Спазването на правилна последователност и методология е първо правило при стартирането и развиването на online бизнес. Следвайки всяка една от планираните стъпки, ще успеете да постигнете целите си, които със сигурност включват и добра печалба. Но преди това се погрижете за:

Избора на оригинално име за своя интернет магазин – домейн;

Правилното планиране на разходите;

Проучването на вашите конкуренти;

Осигуряването на опция за интернет плащания – PayPal, ePay, EasyPay;

Създаване на система, която да води статистика за посещаемостта на Вашия интернет магазин;

Обещаващ маркетингов план – наред с въвеждането на определен обем от информация, трябва да помислите и за маркетинговата стратегия, която е неизменна част от развитието на всеки онлайн или офлайн бизнес.

И не на последно място, решете с кой куриер ще работите, защото именно доставките са сред най-важните неща, на които всеки един клиент задължително обръща внимание.

Защо да изберем Селитон

В Seliton ще откриете страхотни възможности да създадете работеща интернет платформа, която да разполага с многобройни функционалности. Адаптивен дизайн, безупречна мобилна версия и гъвкави решения – Селитон ще бъде до Вас от зараждането на идеята до постигането на перфектните резултати, към които се стремите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как антилобистка поправка за частните болници изчезна напът за парламента

0 (0) Разследване на Генка Шекерова за "Свободна Европа" Може ли държавната болница в града Х да плати 10 лева за едно лекарство, а частната болница в същия град да плати 100 лева за абсолютно същото лекарство? Не само че може, но даже е законно. Заради тази "вратичка" Европейската комисия […]
d0bad0b0d0ba d0b0d0bdd182d0b8d0bbd0bed0b1d0b8d181d182d0bad0b0 d0bfd0bed0bfd180d0b0d0b2d0bad0b0 d0b7d0b0 d187d0b0d181d182d0bdd0b8d182

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.