Как се промени бизнесът на електронната търговия след година в пандемия – споделен опит и нови възможности

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bad0b0d0ba d181d0b5 d0bfd180d0bed0bcd0b5d0bdd0b8 d0b1d0b8d0b7d0bdd0b5d181d18ad182 d0bdd0b0 d0b5d0bbd0b5d0bad182d180d0bed0bdd0bdd0b0

На 17-ти юни за първи път в България ще се проведе едно от най-важните събития за електронна търговия в Източна Европа. Конференцията стартира в Букурещ, Румъния през 2018 г., а сред лекторите бяха представители на eMAG, Google, Fashion Days, PayU, elefant, Vivre, както и на големи търговски центрове, куриери, софтуерни решения и компании за изпълнение. От 2020 г. конференцията се провежда в хибриден или изцяло онлайн формат, а домакини са Румъния, Полша, Чехия и България. Организатор на European Digital Commerce е компанията VTEX, платформа, с която може да създадете свое изцяло интегрирано решение за търговия, маркетплейс и OMS.

Сред лекторите на 17-ти юни ще бъдат професионалисти в различни сфери на електронната търговия, които ще споделят реални случаи от своята практика за това как са преодолели предизвикателствата, които постави пандемията. Ще бъдат разгледани конкретни казуси, които стоят пред различните бизнеси днес и техните директни решения.

Как са се справили с турбулентната 2020 г. платформите Alleop, Vivre и Ozone?

Какви са полезните практики на Whirlpool, Office1 и Decathlon?

Какво е бъдещето на екосистемата на електронната търговия през очите на Владимир Докузанов (Extensa), Филип Мутафис (PaySera), Светлозар Димитров (EuShipments), Георги Малчев (Xplora) и Никола Минков (SERPACT), Христо Радичев (Медиапост), Никола Илчев (eCommerce Academy)

Конференцията ще представи практически лекции и отворени панели с дискусии водени от модератор и от три до пет участника. Ще бъдат дискутирани конкретни казуси и ще бъдат представяни точни стъпки за адаптиране на бизнеса към „новата реалност“, както и насоки за това къде трябва да инвестира повече и къде могат да бъдат оптимизирани разходите.

“През последните пет години очаквахме компаниите да се дигитализират и в един момент, преди година, обстоятелствата ги принудиха да го направят буквално за 5 дни. По време на конференцията ще покажем как действащи компании и мениджъри са се справили с пандемията, какви предизвикателства са имали и какво са направили, за да адаптират бизнеса си, така че той да продължи да се развива. През изминалата година бизнеси, които нямаха никакво онлайн присъствие трябваше да преминат изцяло в дигитална среда, защото алтернативата беше да затворят. Бях свидетел как магазин в България, който е имал 300 – 400 поръчки на месец и за един ден се оказва с 2 000 поръчки на месец. Те нямаха възможност да автоматизират процесите – поръчките постъпваха на един имейл адрес, на който отговаря служител, който след това трябва да се обади в склада. Промяната трябваше да се случи буквално за дни. – разказва Кирил Динов е мениджър за развитието на VTEX в Централна и Източна Европа.

С организирането на European Digital Commerce искаме да покажем на българския онлайн бизнес, че може да разчитат на нас. България става част от общността на VTEX – еко система от партньори, които се развиват заедно и бизнеси, които вече имат сериозно присъствие. Събитието ще е изключително полезно за онлайн магазини, които генерират поне по 50 – 100 поръчки на ден, имат процеси и искат да научат как да се развиват по-добре.“

Събитието ще се проведе онлайн, в интерактивната платформа на Internet Corp (LINK). Участниците ще могат да обменят визитки и да разговарят в отделни чат стаи, да изтеглят полезни материали, предоставени от лекторите, да коментират и задават въпроси.

Очакваме голям интерес. По време на декемврийското издание в Румъния на EDC се включиха над 450 участниците и размениха 1646 виртуални визитни картички и проведоха над 100 разговора в чат платформата.

Датата е 17-ти юни. Събитието е безплатно, а регистрацията е отворена за всички, които имат интерес и искат да се развиват по-ефективно в своята ниша с инструментите на електронната търговия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Синът на Мадона облече рокля (ВИДЕО)

0 (0) Мадона се похвали, че синът ѝ Дейвид Банда е наследил нейната увереност и способност да разчупва наложените стандарти, без да се притеснява от мнението на хората. Поп иконата скандализира някои от феновете си, споделяйки видео, на което се вижда, че момчето носи рокля и дефилира уверено, докато тя […]
d181d0b8d0bdd18ad182 d0bdd0b0 d0bcd0b0d0b4d0bed0bdd0b0 d0bed0b1d0bbd0b5d187d0b5 d180d0bed0bad0bbd18f d0b2d0b8d0b4d0b5d0be

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.