Кеш Кредит спечели 5 награди за работодател в Career Show Awards 2020

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bad0b5d188 d0bad180d0b5d0b4d0b8d182 d181d0bfd0b5d187d0b5d0bbd0b8 5 d0bdd0b0d0b3d180d0b0d0b4d0b8 d0b7d0b0 d180d0b0d0b1d0bed182d0bed0b4

Кеш Кредит е технологична небанкова финансова институция с фокус върху бързото развитие и налагането на нови продукти и услуги в полза на потребителя. Компанията постоянно работи по прилагане на най-новите и модерни подобрения в процесите си, за да отговори на нарастващите нужди на своите клиенти и служители.

Как компанията, която нарича себе си „Финтех със сърце“, стигна до ТОП 3 на работодателите, получили най-много награди в Career Show Awards 2020?

Тази година в конкурса се съревноваваха над 300 компании, които бяха оценявани от жури, включващо водещи експерти в областта. Проведен изцяло онлайн, конкурсът отличи най-добрите практики в привличането, задържането и развитието на служителите и награди най-успешните стратегии за изграждане на работодателска марка в България.

За това как се изгражда и поддържа екип, разговаряме с Боряна Нейчева, Мениджър „Човешки ресурси“.

Какво Ви накара да се включите в тазгодишното издание на Career Show Awards?

За първи път решихме да се включим в престижните Career Show Awards, за да добием по-пълна представа как се позиционираме като работодател в този толкова конкурентен пазар на труда. За нас беше чест да участваме в конкурса, състезавайки се с най-големите и утвърдени компании в областта на човешките ресурси. – коментира Боряна.

Бяхме изключително щастливи от новината, че нашият екип е спечелил 5 награди в престижните категории:

* „Най-добър работодател“ в сектор Финанси * Стратегия „Ангажиране на служителите" * Стратегия „Баланс работа и личен живот“ * Стратегия „Допълнителни придобивки“ * Стратегия „Здраве и уелнес“

Кой според Вас е печелившият подход, който Ви доведе до 5-те награди?

През 2019 г. прецизирахме профила на кандидата за работа в синхрон със стратегията и ценностите ни – поставихме се в обувките му и преминахме през процеса на кандидатстване. Така настроихме политиките си в крак с новото време, за да открием хора с нашето ДНК – хора, които с разум да следват стратегията ни и със сърце да приемат и споделят ценностите ни. За нас е важно да създаваме среда с поглед напред, в която хората да повярват в собствените си възможности и да се изявят в главната роля. Ние осъществяваме техните идеи, вземаме предвид тяхното мнение и разбира се, празнуваме заедно успехите им. В ежедневието си целим да изградим взаимоотношения, основаващи се на доверие и прозрачност. Имаме отговорно отношение към всеки служител, клиент и партньор. Вярваме, че именно така се изгражда дългосрочно партньорство. Това много ни помага в ситуацията с COVID-19, защото въпреки трудностите екипът стои зад нас и подкрепя решенията ни. Последното ни постижение е вътрешен сайт за комуникация между екипите. Целта му е, макар отдалечени един от друг, да продължим да поддържаме близък контакт, защото когато сме заедно, сме по-силни. Работим неуморно и върху изграждането на устойчивост в екипа, чрез интензивно провеждане на обучения. Един от акцентите в Кеш Кредит Академията пък ни е фокусът върху себепознанието. За да взаимодействаме успешно с другите, е важно да познаваме себе си. Поканихме психолози, които да ни помогнат да започнем промяната „отвътре навън“. Също така нашата онлайн платформа за обучения добавя още стойност, давайки възможност на служителите да обогатяват знанията си по всяко време.

Какви са Вашите методи за мотивация на служителите?

Въпреки че сме около 300 служители, ние успяваме да запазим индивидуалния подход и доброто отношение към всеки от екипа. Работата ни се основава на прозрачност и диалогичност. Служителите имат реалната възможност да участват в управлението на бизнеса чрез своите идеи. Точно затова и определяме наградата от Career Show като екипна, защото в основата на нашите инициативи са идеите на хората ни.

Какви са ползите от тези политики върху бизнеса Ви?

Най-големият ни успех е постигането на баланс между отлични финансови резултати и грижата за хората ни. Установихме също, че сме вдъхновили голяма част от служителите ни в това да представят Кеш Кредит като добър работодател на свои познати и приятели.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Черен петък - 5 важни стъпки как да пазаруваме

0 (0) По традиция намаленията, Черният петък и цветните отстъпки стимулират потребителя да вложи средства в уред за бита, дрехи или бижута с преценката, че инвестицията е практична и изгодна. Според проверка на жалбите, по които екипът на ЕПЦ България е работил през месеца на Черния петък миналата година основните […]
d187d0b5d180d0b5d0bd d0bfd0b5d182d18ad0ba 5 d0b2d0b0d0b6d0bdd0b8 d181d182d18ad0bfd0bad0b8 d0bad0b0d0ba d0b4d0b0 d0bfd0b0d0b7d0b0d180

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.