Секторите на печата и рекламата се събират на изложение COPIS

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d181d0b5d0bad182d0bed180d0b8d182d0b5 d0bdd0b0 d0bfd0b5d187d0b0d182d0b0 d0b8 d180d0b5d0bad0bbd0b0d0bcd0b0d182d0b0 d181d0b5 d181d18ad0b1

Среда на много иновации, професионална съпътстваща програма, стриктно спазване на мерките на здравните власти. В тази обстановка ще протече 9-ото издание на българското изложение за реклама и печат COPIS, което за първи път ще протече в колаборация с хранително-вкусовия сектор. От 29 септември до 1 октомври професионалната платформа за договаряне се завръща в надграден формат, насърчаващ развиването на бизнеса и представянето на най-новите продукти и услуги в единствена по рода си среда.

Физическото провеждане на изложения е водещ фактор за възходящото развитие на бизнеса. Това проличава от естеството на продуктите и услугите, върху които компаниите ще акцентират. Акцент ще бъдат сублимационните и широкоформатни принтери. Сред тях има цялостни бизнес решения както за големия, така и за малкия бизнес. Ще бъдат демонстрирани термобиндери от последно поколение, машини за довършителни работи, тенденциити при гравинаре на стомана, матрици и щемпели, печатите, рекламните стелажи от дървен материал, изложбени системи. На COPIS ще се лансират изцяло нови продуктови линии, календари, тефтери, рекламни и мърчандайз материали и др.

Нова формула и максимална сигурност

Водещ фактор за организаторите на провеждащото се на живо изложение, разбира се е максималната сигурност за присъстващите. Въвежда се еднопосочно движение и минимална дистанция между посетителите от 1.5 м. И задължително носене на маски. Ще бъде осъществяван контрол на влизащите лица, като няма да се повече от 1 човек на 8 кв.м. площ. Още през миналата година Интер Експо Център е въвел допълнителни „Вътрешни правила“, свързана със система за управление на входящия и изходящия въздушни потоци, Crowd management, по-голямо отстояние между щандовете и др. Насърчава се и онлайн регистрацията за свободно посещение чрез сайта www.copi-s.com.

За максимална полза на изложителите и посетителите на COPIS 2021, форумът обединява усилия с Международните хранителни изложения, които ще се проведат паралелно. „Безспорно това ще даде много по-голяма допълнителна стойност за присъстващите на COPIS. Секторите на печата и рекламата и хранително-вкусовият са тясно свързани“, коментират организаторите, които са сигурни в успеха от колаборацията между двата формата.

Дигитални разплащания, онлайн търговия и дизайн – акценти на съпътстващата програма

Бизнес платформата на COPIS ще бъде арена на обширна съпътстваща програма. На 29 септември, под мотото „Покупкология“, хибридния си формат ще разгърне 7-о издание на eCommCongress & Expo, който отново ще събере най-големите онлайн търговци и ще създаде условия за дискутиране и развитие на онлайн-търговските практики.

Едноименното събитие DIGI PAY ще се проведе на 1 октомври. Насочено към дигиталните разплащания, събитието отново ще събере водещи лица от сферата. В рамките на COPIS ще се проведе и спезиален Майсторски клас за дизайн на продукти и опаковки с проф. Христо Кафтанджиев.

До началото на изложение COPIS 2021 остават броени дни. Подготовката е на финалния етап, а всеки, който иска да посети изложението, може да направи електронната си регистрация за свободно посещение в сайта www.copi-s.com.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Откриха безценна находка при Русокастро

0 (0) При проучването на водохранилището на замъка в средновековния град Русокастро е открита изключително ценна находка. Тя представлява необикновено красив, художествено изработен керамичен съд, чиято украса е изпълнена в техниката „сграфито", съобщи БНТ. Върху почти цялата му повърхност отвътре е изобразен барс – снежен леопард. Фигурата е дълга 16 […]
d0bed182d0bad180d0b8d185d0b0 d0b1d0b5d0b7d186d0b5d0bdd0bdd0b0 d0bdd0b0d185d0bed0b4d0bad0b0 d0bfd180d0b8 d180d183d181d0bed0bad0b0d181

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.