Събота – последен ден на хранителните изложения; кулинарни и кафе-магьосници завладяват Интер Експо Център

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d181d18ad0b1d0bed182d0b0 d0bfd0bed181d0bbd0b5d0b4d0b5d0bd d0b4d0b5d0bd d0bdd0b0 d185d180d0b0d0bdd0b8d182d0b5d0bbd0bdd0b8d182d0b5 d0b8

Иновации за хранително-вкусовия бранш, интересни продукти, майсторски класове, среща с известни български имена от света на кулинарията. Възможност за всичко това ни дава съботният ден – последен за изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО. При строги мерки за здравна сигурност, те ще се проведат за четвърти ден в Интер Експо Център.

Организаторите са взели всички предписани от здравните власти мерки, наложили са и допълнителни вътрешни правила. Създадени са условия за безопасно посещение в условията на пандемия. Разбира се, предвид е взета и последната заповед на Министерство на здравеопазването. Организаторите са създали стриктна организация за спазване на физическа дистанция от 1.5 м. и задължително използване на защитна маска за лице от участниците, работещите и посетителите. Чрез Crowd management се организира еднопосочно движение, а благодарение на съвременните вентилационни системи, се създава добро проветряване и пълно разделяне на входящия и изходящия въздушни потоци.

Кулинарните магьосници шеф Реджеп Бадев и шеф Ради Стамболов творят в изложбените зали

И в събота възхитителният с уменията си шеф Реджеп Бадев, победител в едноименния формат Hell’s kitchen, провежда шоу-кукинг програмата си „Реджи Пица Кълекшън“. След като пристигна специално за да се включи в изложбения формат, сега имаме възможност лично да се срещнем с шеф Реджеп Бадев и да се насладим на майсторството му в Зала 1. А защо и да не го помолим да опитаме от кулинарните му вълшебства?

След като в четвъртък дирижира майсторски клас с Food и lifestyle блогъри в събитието „Запечатано с шоколад“, шеф Ради Стамболов продължава да ни разкрива тайните на шоколада. Това се случва в рамките на платформата за събития, вдъхновяващо именувана „Сетива без граници“. През тази година, спирайки рецепторите ни на кафето и шоколада, те са си поставили целта да докажат, че Екваторът може да бъде обиколен само за четири дни!

Шеф Ради Стамболов и в събота ще продължи да ни изненадва с великолепието на идеите си. Като например – как се изработват кафеени зърна от шоколад.

Сигурни сме, че любителите на кафето ще бъдат истиски пленени. За това допринася топ-баристът Владимир Стоев. Благодарение на неповторимите си способности, той създава истинско изкуство, рисувайки по кафеената напитка…

Какво друго ще се случи ли?

Разбираме в събота, 7 ноември. Мястото е Интер Експо Център, а вратите са отворени за посетители от 09.30 до16.00 часа. Входът е свободен – с регистрация на място или в сайта www.food-exhibitions.bg.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

София, само София!

0 (0) Една от големите грешки на нашите управници преди 89-та, и най- вече след нея, бе неравномерното развитие на отделните региони и градове. Подкрепянето на едни, за сметка на други. Но през соц-а, колкото да отиваме в другата крайност и да го отричаме напълно, все пак, имаше повече мисъл […]
d181d0bed184d0b8d18f d181d0b0d0bcd0be d181d0bed184d0b8d18f

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.