Финландската компания Patria достави на шведската фирма Saab транспортната машина AMV 8×8 System Platform

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d184d0b8d0bdd0bbd0b0d0bdd0b4d181d0bad0b0d182d0b0 d0bad0bed0bcd0bfd0b0d0bdd0b8d18f patria d0b4d0bed181d182d0b0d0b2d0b8 d0bdd0b0 d188d0b2

Patria достави на Saab транспортната машина AMV 8×8 System Platform въз основа на договор, подписан през юни 2020. Автомобилът ще се използва като платформа за тестване и разработка на най-последното поколение електроника и видео системи за транспортните машини Saab, но също и за демонстрационни и маркетингови цели.

Saab ще оборудва транспортната машина с най-новите си видео и електронни решения за транспортни средства, свързани със системите за комуникация и контрол C4I, както и други иновации. Машината AMV 8×8 System Platform съчетава познанията и опита на две високотехнологични компании. Patria обезпечава функциите и характеристиките на многофункционалните бронирани колесни машини с високо ниво на мобилност, преживяемост и огнева мощ, докато Saab предлага издръжлива военна електроника, която отговаря на екстремните изисквания на бойното поле. Тези модерни характеристики, взети заедно, гарантират уникална добавена стойност за клиентите на настоящия пазар на транспортни машини 8×8.

"Нямаме търпение да започнем използването на този модерен автомобил, като платформа за тестване и развиване, а също и като пилотен модел за маркетингови цели, демонстриращ нашите възможности. Очакваме също така да продължим тясното си сътрудничество с Patria", съобщи Йорген Sedsten, главен изпълнителен директор на Saab Tactical Electronics AB.

"Очакваме да видим транспортната машина, когато Saab приключи интеграцията на системите си, за да започнем съвместни маркетингови операции на този високотехнологичен продукт. AMV 8×8 на Patria е снабдена със съвременни системи за комуникация и контрол и е отлично решение за защитени, мобилни командни пунктове и щабове, подходящи за различни видове операции ", каза Петри Йокинен, вицепрезидент по продажбите и бизнес развитието на подразделението Patria's Land бизнес.

Машината Patria AMV е лидер на световния пазар на модерните транспортни машини 8×8 с реализирани продажби на повече от 1600 автомобила в осем държави. Patria AMV обезпечава функционалната ефективност и необходимите характеристики на многофункционално транспортно средство. Тя е идеалната транспортна машина за всяка операция във всяка среда, където са необходими мобилност, жизнеспособност и огнева мощ. Patria предлага широка гама от варианти, за да отговори на специфичните нужди на клиентите по целия свят – от горещите пустини до арктическите условия.

Допълнителна информация:

Patria участва в процедурата за придобиване на бойни машини за българските сухопътни войски.

Patria е международен доставчик на услуги за поддръжка на жизнения цикъл и на технологични решения свързани с отбраната, сигурността и авиацията. Patria предоставя на своите аерокосмически и военни клиенти оборудване, непрекъснато развитие на характеристиките, както и избрани продукти и услуги за разузнаване, наблюдение и управление. Мисията на Patria е да създаде на своите клиенти увереност при всякакви условия, а визията и е да бъде партньор номер 1 за критични операции по суша, море и въздух. Patria има няколко клона, включително в Финландия, Швеция, Норвегия, Белгия, Естония и Испания. В Patria работят 3000 професионалисти. Patria е собственост на държавата Финландия (50,1%) и норвежката Kongsberg Defense & Aerospace AS (49,9%). Patria притежава 50% от норвежката Nammo и заедно тези три компании формира водещо северно партньорство в областта на отбраната.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сенатор иска да постави Диего Марадона на банкнота

0 (0) Аржентински сенатор иска да постави изображение на Диего Марадона на банкнота и представи проект в Конгреса в понеделник, за да получи одобрение за това футболната звезда и евентуално дори неговата "Божията ръка" да бъде изобразена на нова банкнота от 1000 песо. “Банкнотата на стойност около 12.27 долара по […]
d181d0b5d0bdd0b0d182d0bed180 d0b8d181d0bad0b0 d0b4d0b0 d0bfd0bed181d182d0b0d0b2d0b8 d0b4d0b8d0b5d0b3d0be d0bcd0b0d180d0b0d0b4d0bed0bd

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.