Божков: Не дължа данъци на хазната, който твърди противното, ще го съдя

Споделете тази статия с вашите приятели!
()
Васил Божков

Към 17.06.2020 година не дължа никакви данъци и такси на хазната. Всеки, който твърдеше и твърди противното, ще бъде съден. Това пише в своята Facebook страница от Дубай обвиняемият бизнесмен Васил Божков. „Фактите и доказателствата не значат нищо за прокуратурата.

baner-zdrave

Не са им необходими, за да обявят всеки за престъпник. С активното съдействие на управляващата хунта – недосегаема и невидима за Гешев“, пише Васил Божков. „Фалшиви доказателства, лъжи, неспиращ терор и заплахи към свидетелите, грабежи и нарушаване на човешки права са инструментите на „инструмента“.

Към 17.06.2020 година не дължа никакви данъци и такси на хазната. Всеки, който твърдеше и твърди противното, ще бъде съден. Можете да видите и данъците, които съм платил в България, като физическо лице през последните 4 години“, отбелязва Божков и прилага справка от данъчни декларации към НАП.

Фактите и доказателствата не значат нищо за Прокуратурата. Не са им необходими, за да обявят всеки за престъпник. С…

Публикувахте от Васил Божков в Четвъртък, 18 юни 2020 г.

„Освен всичко, което хунтата открадна и заграби от вас, лишиха хазната и от над 500 000 000 лева, плащани от компаниите ми“, твърди още Божков. Той завършва публикацията си с думите, че унищожението на България може да бъде спряно. Припомняме, че по-рано главният прокурор Иван Гешев коментира пред медиите информацията, която споделя в социалните мрежи Божков. Гешев каза, че наблюдаващите прокурори ще проверят дали бизнесменът е и дисидент, както твърди. „Не помня да съм го виждал с Желю Желев, но може да е бил дисидент и на Магурата“, отбеляза обвинител номер едно. 

източник: actualno.com

Business Here

Божков: Не дължа данъци на хазната, който твърди противното, ще го съдя 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Шефът на "Пирогов" с гневен пост: Спазвайте 3-те Д, иначе яко ще се мре!

() Директорът на „Пирогов“ проф. Асен Балтов е с антитела за Ковид-19. Това означава, че е прекарал вируса безсимптомно. Той ще се самокарантинира за 14 дни, обяви пред медиите премиерът Бойко Борисов. От своя страна Балтов публикува остър коментар в профила си във Facebook. „Спазвайте 3Д – Дисциплина, Дистанция и Дезинфекция! Иначе наистина „яко ще […]
pirogov