Извънредно! От понеделник отварят заведенията, но само на открито?

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)
заведения

Паралелно с градините на заведенията се очаква да отворят врати и фитнес залите, които досега бяха под ключ

Добрите новини изглежда не спират да валят от вчера. Току-що стана ясно, че от понеделник българският бизнес вдиша свежа глътка въздух. Очаква се още в първия работен ден от седмицата Националният оперативен щаб да предложи да се отменят още няколко важни забрани, съобщи Блиц. Всъщност обаче забраните могат да бъдат отменени само от здравния министър, който и ги налага.

Според информацията, достъпна на медиите към момента, ресторантите и кафенетата ще получат разрешение да приемат клиенти, но само на открито. Така бизнесът ще има възможност поне частично да отвори и да започне поетапно да възвръща загубите от първите два месеца на пандемията.

Стъпката е важна и по друга причина – ресторанти, барове, заведения и кафенета ще могат да върнат на работа персонала си, който беше пуснат в неплатен отпуск. Паралелно с градините на заведенията се очаква да отворят врати и фитнес залите, които досега бяха под ключ.

източник: flagman.bg

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Next Post

КОЙТО СЕ ДОБЛИЖИ ДО БОРИСОВ, ИЗГАРЯ

0 (0) Пиар експериментът „Нов генерал за президент” приключи безславно. Борисов има хардуерен проблем. Хем много му се иска някой да засенчи популярността на Президента Радев, хем в случай, че нещо подобно започне да се случва, започва силно да се изнервя и накрая вижда в претендента заплаха за собствената си […]
борисов

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.