Отварят отново пазарите и цветните борси

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
пазари

Това стана ясно от нова заповед на министъра на здравеопазването

Отварят отново пазарите и цветните борси след Великден. Това стана ясно от нова заповед на здравния министър Ананиев. Те ще могат да работят и утре.

baner-zdrave

В резултат на създадената добра организация и стриктното прилагане на въведените противоепидемични мерки на кооперативните пазари и цветните борси в периода от 13.04.2020 г. до 15.04.2020 г., за което показателни са извършените проверки, министърът на здравеопазването издаде нова заповед, с която разрешава функционирането им и на 16-ти април.

Кооперативните пазари и цветните борси ще бъдат затворени единствено в периода от 17-ти до 19-ти април, включително. В този период търговските обекти за хранителни стоки в обособени помещения и аптеките на територията на тези пазари могат да работят при строго спазване на противоепидемичните мерки.

източник: nova.bg

Отварят отново пазарите и цветните борси 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Борисов за Радев: Не искам да говоря за този човек, моята задача е да ви опазя живи

() Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти при проверката на строителството на тунел «Железница». На въпрос какво предвижда за мерките по празниците Борисов отсече, че има заповед на министъра на здравеопазването и тя трябва да се спазва. Има заповед… Точка по въпроса, посочи Борисов, според когото просто трябва да […]
борисов