В. Симеонов : ГЕРБ се отметнаха от обещанието си! Ами защо ги подкрепяш?

baner
Споделете тази статия с вашите приятели!
()
ресторантьори
На ресторантьорите честито!

Правната комисия в парламента е отхвърлила предложенията на Обединените патриоти и ГЕРБ за промените в Закона за ДДС.

baner-zdrave

Освен намаляването на ставката от 20 на 9 на сто за ресторантьорите и книгите, в общото предложение на ГЕРБ и Обединените патриоти са и текстовете за ваучери в туризма.

Депутатът от НФСБ Валери Симеонов заяви това, докато бюджетната комисия в парламента обсъжда същите текстове.

Симеонов заяви, цитиран от БНР,  че вече се е опитал да се свърже с премиера Бойко Борисов, защото „ГЕРБ са се отметнали от възможността за подпомагане на туризма с ваучери“.

В текстовете според Валери Симеонов са останали единствено ваучерите за държавните служители, които ще могат да почиват в държавните бази, каза Симеонов. Нищо Симеонов не плачи, а продължавай да ги подкрепяш! Ние вече свикнахме с тоя цирк : ГЕРБ са лоши, ама аз ги подкрепям!

Business Here

Министърът на икономиката Емил Караниколов се обяви за анализ, който да определи дали да се променя политиката по ДДС за всички сектори в икономиката.

Според Караниколов сега е необходимо намаляване на ДДС като временна мярка в подкрепа на секторите, засегнати най-сериозно от кризата.

“Т.е. една такава временна мярка за определен срок от време дори ще ни бъде много полезна в следващ анализ – дали има смисъл от такива мерки от тук нататък“, каза той.
Капитан : Това, което ми е интересно е дали депутатите на ГЕРБ вече не слушат Бойко или всичко е пунта мара? Да де ама накрая нали всичко , ще се изясни-след окончателното гласуване! И тогава ресторантьорите, ще са измамените камилчета!

източник: capitan.bg

В. Симеонов : ГЕРБ се отметнаха от обещанието си! Ами защо ги подкрепяш? 1

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели!
covid-19
Next Post

Бойко Борисов: „Избора на Пеевски бе, за да да ме убият в ареста“! (видео)

() БОЙКО БОРИСОВ: „Избора на Пеевски бе, за да ме вкарат в ареста и там да ме убият“ – 20.06.2013г.„Освен да прави дарения не съм чул в последните месеци с нещо да се е занимавал Пеевски“, заяви Бойко Борисов вчера пред журналисти!Разбира се, че Борисов не е чул! Как да […]
БУДА-И-ШИШИ