Борисов: Искат да съдят като Народния съд 44-та година

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0b1d0bed180d0b8d181d0bed0b2 d0b8d181d0bad0b0d182 d0b4d0b0 d181d18ad0b4d18fd182 d0bad0b0d182d0be d0bdd0b0d180d0bed0b4d0bdd0b8d18f d181

Ние се справихме най-добре и с финансовата криза, и с бежанската криза, и с пандемичната криза. Сега ни остава да се справим и с кризата на Радев.

Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на ГЕРБ в Плевен.

По думите му, целта на управляващите е на тези избори да се направи репетиция за президентските избори с манипулация на машините. „Защото тогава те ще са овладели чрез „Информационно обслужване“ кодовете на всичките 11 хиляди машини. Най-добрите Ай Ти специалисти на „Да, България“ са пратени там да пипат машините. И от вчера никой не отговаря дали е така. Ако те ни откажат да се броят квитанциите, които се събират след като се гласува с машината, и то със съдържание, за да можем да ги хванем как са ни излъгали, значи конспирацията е много голяма“, категоричен бе Бойко Борисов.

„Целта им е да ни ударят морално, че не сме първи, и вече на вторите избори за Радев всеки трети глас ще отива за него.

Лидерът на ГЕРБ прочете становището на Софийски градски съд срещу недопустимото вмешателство в работата на съда от страна на служебния министър на икономиката Кирил Петков.

„Разбиране за съдебната система по Радевски е съдиите да пращат решенията предварително, той да ги одобрява и да съдят така, както 44-та година Народният съд е съдил опонентите. Това не го казвам аз, казва го Софийски градски съд.

„Недопустимо е служебният министър Кирил Петков да коментира и оценява постановен съдебен акт“, при помни Бойко Борисов.

По думите му, тези хора от служебното правителство със закони не работят.

„Същият министър, който скача на съда и съдът му удари шамар, прати да източат язовирите, за да отиде да се снима и да си направи видео. Само че структурите ни са яки, усетиха се какво искат да ни направят и ги спряха. Сега тръгнаха да се занимават с КЕВР“, посочи председателят на ГЕРБ.

Бойко Борисов каза още, че финансовият министър Асен Василев за 1 месец заявил 3-4 пъти коренно противоположни неща.

„Когато Румен Радев си е в България, той говори, че бюджетът е продънен и буферите са изчезнали. Когато Радев отиде в Брюксел, Асен Василев откри 1,5 милиарда лева за допълнителни разговори. Къде ги откри тези пари харвардският възпитаник? Да ме прощават в Харвард!“, каза Борисов.

Той подчерта, че "за ужас на Радев", Василев каза още, че дефицитът ни е третият най-нисък в Европейския съюз.

„А те ни обвинявахме, че сме опоскали хазната. 3 милиона ваксини доставихме от най-добрите в света за българите. Когато дойде новият щам, ще ни събори. Те спряха да доставят ваксини. Хората ще се върнат през септември от почивки и ще стане страшно, но тогава ще бъде късно“, предупреди Борисов.

Председателят на ГЕРБ изрази възмущението си, че заради публични публикации са започнали данъчна проверка на Влади Горанов, а в същото време казват, че няма да започнат проверка на Бойко Рашков по медийни публикации.

„Така ли го разбират върховенството на закона?“, попита Бойко Борисов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пускат "горещ" телефон във Фонд "Земеделие"

0 (0) Държавен фонд "Земеделие" ще открие четири "горещи" телефонни линии, на които кандидатите за европейско финансиране по различните програми ще могат да получават разяснения и актуална информация за проектите си, предаде БНР. Новото ръководство поема ангажимент, че от тази седмица всеки петък ще бъде "Ден на отворените врати" във […]
d0bfd183d181d0bad0b0d182 d0b3d0bed180d0b5d189 d182d0b5d0bbd0b5d184d0bed0bd d0b2d18ad0b2 d184d0bed0bdd0b4 d0b7d0b5d0bcd0b5d0b4d0b5d0bb

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.