Проф. Ангелов: Може много да викате, но и с третата вълна се справихме

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d0bfd180d0bed184 d0b0d0bdd0b3d0b5d0bbd0bed0b2 d0bcd0bed0b6d0b5 d0bcd0bdd0bed0b3d0be d0b4d0b0 d0b2d0b8d0bad0b0d182d0b5 d0bdd0be d0b8

Докажете, че сте на висотата да спасите цяла България. Това заяви проф. Костадин Ангелов на първото редовно пленарно заседание на 45-ото Народно събрание.

"Управлението на държавата изисква нещо много важно – коронакризата е по-важното нещо, което стои в момента пред народа като изпитание и подобен тип изказвания, които разклащат доверието в институциите и в българските лекари, няма да доведат до нищо хубаво. Вчера много пъти казвахте, че съединението прави силата, но под формата на изказвания показвате друго. Аз като лекар знам, че само екипната работа може да спаси пациента", продължи Ангелов.

Гледах много внимателно загрижеността на всеки един от изказалите се българските граждани. Само че не разбирам, когато се говори тук, кога сме искрени, когото се изказваме или когато стоим в залата без маски.

"Предизборната кампания свърши – по време на тази кампания част от вас обясняваха, че няма такава пандемия, наричаха докторите престъпници и сега мен ме е срам като министър", каза още проф. Ангелов.

Той подчерта, че точно е записано от закона – министърът носи отговорността, а не Националният оперативен щаб.

"Щабът не предлага мерки. Те се предлагат от главния държавен здравен инспектор. За каква законност друга говорите, след като не се спазват. Да, може много да викате, но и с третата вълна се справихме. Справихме се и с втората вълна", каза Ангелов.

Той благодари на съпредседателя на "Изправи се! Мутри вън!" Николай Хаджигенов, че си е сложил маската.

"Колеги, българското здравеопазване и лекари не заслужават това, което се случва в тази зала. Къде бяхте вие, когато нямахме въздух по време на втората вълна. Само някои от вас влязохте и си правихте по няколко снимки. Българските лекари са претърпели много. Те знаят кой беше с тях в болниците. Сестрите избягаха благодарение на вашата политика. Благодаря ви още веднъж", заяви Ангелов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арестуваха лихвар в Пловдив

0 (0) Полицията в Пловдив арестува 37-годишен кредитен инспектор, който в извънработно време давал незаконни кредити с големи лихви на физически лица, съобщи бТВ. Мъжът прикривал дейността си с денонощен магазин за алкохол и захарни изделия, където продавачките събирали за него дължимите суми от длъжниците. При извършения арест в дома […]
d0b0d180d0b5d181d182d183d0b2d0b0d185d0b0 d0bbd0b8d185d0b2d0b0d180 d0b2 d0bfd0bbd0bed0b2d0b4d0b8d0b2

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.