Русофилите издигат Николай Малинов за президент

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d180d183d181d0bed184d0b8d0bbd0b8d182d0b5 d0b8d0b7d0b4d0b8d0b3d0b0d182 d0bdd0b8d0bad0bed0bbd0b0d0b9 d0bcd0b0d0bbd0b8d0bdd0bed0b2 d0b7

ПП "Русофили за възраждане на Отечеството" издига Николай Малинов за президент и ще се яви самостоятелно на предстоящите избори, предаде Евроком.

Това решение бе взето в събота на заседание на IV конгрес на ПП “Русофили за възраждане на отечеството”, проведено в с. Мрамор, София.

“На прага сме на трети поред за тази година парламентарни избори. Вече пети месец парламентарно представените партии не могат да излъчат правителство. Политическото безсилие обаче не е плод на различни визии за развитието на България. Безплодността на два парламента я дължим на конюнктурни, тясно партийни и личностни сблъсъци. Никоя от партиите, прескочили 4%-ната бариера на изминалите два избора, не поставя под въпрос нито колониалния статут на страната ни, нито икономическата и финансовата политика, водещи до най-големите неравенства и до най-голямата бедност в ЕС, нито опасната за бъдещето ни външна политика на България“, коментира Николай Малинов, председател на партията.

В дискусията взеха участие видни експерти като проф. Нако Стефанов, д-р Атанас Панчев, д-р Иван Пенчев, Лазар Мурджев, доц. Валентин Вацев.

ПП “Русофили за възраждане на отечеството” ще се явят самостоятелно на предстоящите избори.

“Ние сме на политическата сцена, за да поставим въпроса за диалога между Изтока и Запада, за жизненоважното за България сътрудничество с Русия, за цивилизационния избор, направен от българския народ преди 1200 години, за заплахите пред Мира, които създава агресивната евроатлантическа геополитика“, допълни Малинов

Нашите цели са:

Поетапно излизане на България от агресивната и обслужваща само американски интереси НАТО и изграждане на евразийска система за сигурност отказ от чуждо военно присъствие в страната ни;

превръщането на България и Черно море в “Зона на мира” и зана за свободна търговия възстановяване на уважителни и конструктивни взаимоотношения с нашата цивилизационна сестра Русия; присъединяване към тези сили, които се борят Европейският съюз да се превърне в съюз на суверенни нации; възстановяване на българските права над подземните богатства на България

активно участие на държавата в икономическите процеси в страната ни борба с огромните социални неравенства чрез друга данъчна и социална политика рестартиране на проекта АЕЦ “Белене” “Не” на “Зелената сделка”! “Не” на задължителната ваксинация!

“Николай Малинов е лицето на партията, вече 12 години е успешен председател на НД "Русофили", добре известно лице в България и чужбина, изразител на желанията на голяма част от българския народ за опазването и развитието на добрите отношения с Русия”, допълни Валентин Григоров – главен секретар на партията.

ПП "Русофили за възраждане на Отечеството" започва и номинации за вице-президент и кандидати за народни представители в партийните листи по райони.

В заключение, делегатите се поздравиха се поздравиха с успешно завършилите дело след 11 месечни усилия за това името на партията да бъде променено от "Възраждане на Отечеството" на "Русофили за възраждане на Отечеството"

"Със самото си съществуване "Русофили за възраждане на Отечеството" променя структурата на българското политическо пространство. Това не е партия като всички други. От гледна точка на своето съдържание "Русофили за възраждане на Отечеството" е качествено ново явление в българския политически живот. Това е културно-исторически и геополитически съюз, обединяващ целия политически спектър. Без да се неглижират различията по остта ляво – дясно, милеейки за България, "Русофили за възраждане на Отечеството" напомнят, че България и Русия са в един и същ цивилизационен блок и че за България е по-добре да бъдат запазени добрите отношения с Русия", коментира доц. Валентин Вацев.

"Това не е проруска партия, това е пробългарска партия, която мисли за доброто на България и тази мисъл обединява леви и десни хора. В този смисъл няма да е вярно да се каже, че няма ляво и дясно в партията. Напротив, има, но те общуват естествено и свободно помежду си, обединени от общи виждания относно българо-руските отношения", поясни той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Раздор между ГЕРБ-Жени и Бойко Борисов ВИДЕО

0 (0) Видео във Фейсбук показа как точно e протекла конфронтацията между Бойко Борисов и жените на ГЕРБ от Благоевград. Това стана вчера (26 септември) на Националното общо събрание на Жени ГЕРБ – женската организация на партията, която избра същия ден новото си ръководство. На събранието, което се проведе онлайн, […]
d180d0b0d0b7d0b4d0bed180 d0bcd0b5d0b6d0b4d183 d0b3d0b5d180d0b1 d0b6d0b5d0bdd0b8 d0b8 d0b1d0bed0b9d0bad0be d0b1d0bed180d0b8d181d0bed0b2

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.