Фактите от новините за 24 ноември

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d184d0b0d0bad182d0b8d182d0b5 d0bed182 d0bdd0bed0b2d0b8d0bdd0b8d182d0b5 d0b7d0b0 24 d0bdd0bed0b5d0bcd0b2d180d0b8

24 ноември маркира в новините ново напрежение между прокуратурата и Бойко Рашков. Продължава разследването на трагедията с македонския автобус на АМ "Струма". Пандемията продължава да държи българите в своята прегръдка.

Прокуратурата отрече Бойко Рашков да е разследван

При нас няма образувано дело срещу лицето, което понастоящем е министър на вътрешните работи. Това заяви ръководителят на Софийската градска прокуратура /СГП/ Илиана Кирилов за БТА в отговор на въпрос по повод медийни публикации, че прокуратурата проверява вицепремиерът и вътрешен министър в служебния кабинет Бойко Рашков.

Д-р Сардовски: Няма да постигнем колективен имунитет с ваксини (ВИДЕО)

Зеленият сертификат не предпазва от разпространение на вируса и всъщност не е причината за намаляване заболяемостта в България. Причината е, че просто вирусът премина през една по-голяма част от хората и сега няма какво да заразява повече, по-малко има заразени хора и той се самоограничава поради липсата на новозаразени. Това заяви в студиото на ФАКТИ специалистът кардиолог и вътрешни болести д-р Светлозар Сардовски.

Оцелял в трагедията на „Струма“: Беше като по филмите

26-годишният Лулзим Сюлеймани е един от 7-те оцелели при трагичния инцидент, който отне живота на 45 пътници, прибиращи се от Истанбул към Северна Македония. Разказът му е публикуван в албанската телевизия TV Klan, информират от Dariknews.bg.

За медията от столичната болница "Пирогов" той разказва за момента, в който е станал инцидента.

„Колелата на автобуса се спукаха и пожарът започна. Имаше много дим".

Прогноза: Стефан Янев поема отбраната, Крум Зарков правосъдието

Служебният премиер Стефан Янев е най-вероятният министър на отбраната в редовния кабинет, пише в новия си брой седмичникът "Галерия", позовавайки се на участници в сондажите между партиите, които ще оформят правителствената коалиция.

Янев бил директна номинация на президента Радев, а от "Продължаваме промяната" нямали нищо против. Според хора от президентската администрация Янев бил сред малкото български генерали, които са добре приети в централата на НАТО, допълва изданието и посочва план "Б" за служебния премиер, ако не оглави военното министерство – посланически пост в САЩ. Янев е бил военен аташе в нашето посолство в САЩ в периода 2011-2014 г.

Адв. Екимджиев за ФАКТИ: Орди посредствени хора с научни титли се окопават във висшите ни учебни заведения

Хората не спазват мерките, защото не вярват на институциите; хората не вярват на институциите заради управлението в последните 12 години и упадъка на парламентаризма; хората не излязоха да гласуват заради недоверието към авторитетите – в последно време свикнахме да чуваме подобни тези в публичното пространство. С упадъка на авторитетите от всякакво естество се описват на практика всички процеси или липса на такива в обществото и гражданите, а препредаването на този упадък от политическата сфера в сферата на образованието, културата и науката е естествено, обяснимо.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Служебното правителство изтегли нов дълг от половин милиард лева

0 (0) Държавата изтегли нов дълг от половин милиард лева от Вътрешния пазар. С това общата задлъжнялост на страната достига 3,8 млрд. лв. при лимит за годината от 4,5 млрд. лв., припомня "Нова телевизия". „Пред новите депутати стоят две важни задачи – съставяне на правителство на базата на устойчиво парламентарно […]
d181d0bbd183d0b6d0b5d0b1d0bdd0bed182d0be d0bfd180d0b0d0b2d0b8d182d0b5d0bbd181d182d0b2d0be d0b8d0b7d182d0b5d0b3d0bbd0b8 d0bdd0bed0b2

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.