ФАКТИ алармира институциите: Фелдшер от Русенско се хвали, че отказал 3000 души от ваксинация (ВИДЕО)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d184d0b0d0bad182d0b8 d0b0d0bbd0b0d180d0bcd0b8d180d0b0 d0b8d0bdd181d182d0b8d182d183d186d0b8d0b8d182d0b5 d184d0b5d0bbd0b4d188d0b5d180

На вниманието на ФАКТИ попадна видео в социалните мрежи, на което чуваме разказ как фелдшер от Русенско в Спешна помощ, който е кандидат за народен представител от Възраждане, се хвали, че е отказал 3000 души от ваксинация. И мислейки си, че това е най-потресаващото, което можем да чуем от този неясен субект, чието лице смътно се вижда, уви не. Господинът доказа, че хибридната източна война срещу човешкия разум успява, както и че човешкото въображение е необятно.

За да не се загубят "мъдростите му", ако например видеото изчезне, ще отбележим някои от бележитите му твърдения и открития.

"Отклонил съм 3000 човека поне от ваксини. Дотук".

Трудно е да кажем нещо пред този "подвиг", който не е ясно какво е причинил след себе си.

На въпрос от заснемащия видеото, дали ваксините срещу Ковид са толкова опасни, неизвестният фелдшер е категоричен: "Опасни са. Аз съм занесъл (б.р. каквото и да значи това) няколко поне, които умряха след ваксини. Тези фашистки телевизии нищо не казват. Като няма статистика, като не я вадят, убиват хора. И преди ваксините убиваха хора. Аз ги нося хората, не са толкова болни, искали в болница. Отиват на ход и три дни след това умрял. Още преди да дойдат ваксините с тази болест ги убиваха. Няма такава болест. (б.р. с болестта ги убивали, но нямало такава болест…).

Това го казва кандидат за народен представител, медицинско лице. Да, най-плашещото – заради всичко казано от него, е, че този човек е медицинско лице.

"Австралия в момента е като концлагер. И тук ще дойде".

Не, г-н фелдшер, Австралия просто е държава, в която управляващите искат да запазят живота на невинни граждани от безсъвестни такива. Държава, в която спазването на законите и мерките срещу Ковид се контролира, за разлика от тук, където най-простичките мерки не се спазваха и всеки е свободен да разпространява абсолютни измислици противоречащи на реалността и здравия разум.

"2014 година е направен експеримент с такава ваксина с 2000 маймуни, успели да ги убият за 2 години. Обаче някои от тях успели да устискат до 5-та доза. Във ваксините има много лоши моменти".

Ще оставим това без коментар. За институциите.

"Знаеш ли, че всеки ваксиниран се вижда? Излъчва сигнал". Каза фелдшерът на задаващия му въпроси и му разви теория, че всъщност чрез Bluetooth на телефона, пускайки го, засича ваксинираните около.

Това е върхът на сладоледа от фелдшерските приказки, истинско доказателство за неограниченото въображение на някои човешки същества.

Но с него далеч не свършват величествените теории: "Виждат ги от сървърите, има графен, едно вещество, което прави вериги и оформя вътре интерфейс някакъв и като се свърже с 5G-то и от спътници ти виждат кръвното, пулса, знаят те кой си, къде си и могат да влияят на жизнените ти показатели. Засега причиняват на ваксинираните общо взето едно свръх спокойствие, защото повечето описват, че са много спокойни. Аз всъщност какво ще причинят после, дали няма да им разбутват и да ги убиват…".

И с това развиването на теории във видеото не се изчерпва.

Идеята на публикуването на въпросните теории не е, за да ги иронизираме. А заради плахата надежда, че най-после институциите ще се самосезират, защото в Чл. 41 от Конституцията на Република България пише, че:

(1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала, защото ако твърденията на този човек, че е отказал.

А твърдението на въпросния господин, че е отказал от ваксини 3000 човека, също може да се разглежда като акт срещу народното здраве.

Ако държавата ни иска да излезе от COVID кризата някога, паралелно с проваксинационната кампания и контрола над спазването на мерките, трябва да проведе и мащабна операция по контрапропаганда, защото господинът от видеото е само една брънка от пропагандаторите срещу ваксините и за това, че всъщност COVID нямало.

В края Ви предлагаме да изгледате и самото видео в неговатa цялост:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbulgariancivilforces%2Fvideos%2F539912683744416%2F&show_text=false&width=267&t=0" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Европейският съюз е изнесъл 1,2 млрд. ваксини

0 (0) Досега ЕС е изнесъл 1,2 милиарда дози ваксина против коронавирус, съобщи председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен на пресконференция. Тя добави, че ЕС подкрепя постигането на целта в следващите месеци 70 на сто от пълнолетните хора по света да получат ваксина срещу новото заболяване. В предстоящите […]
d0b5d0b2d180d0bed0bfd0b5d0b9d181d0bad0b8d18fd182 d181d18ad18ed0b7 d0b5 d0b8d0b7d0bdd0b5d181d18ad0bb 12 d0bcd0bbd180d0b4 d0b2d0b0d0ba

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.