Цветанов в Русе: Има страх сред хората, които искат да се присъединят към партията ми

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
0
(0)

d186d0b2d0b5d182d0b0d0bdd0bed0b2 d0b2 d180d183d181d0b5 d0b8d0bcd0b0 d181d182d180d0b0d185 d181d180d0b5d0b4 d185d0bed180d0b0d182d0b0

Очаквам сериозна подкрепа в Русе и да бъдем водеща политическа формация. Единственото, за което отправям призив – нека просто ГЕРБ да не преминава границата на нормалната комуникация, която трябва да се прави в един политически дебат или партийно строителство. Това заяви в Русе председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

Той обясни, че в момента има страх сред хората, които искат да се присъединят към партията му, която е в процес на регистрация. „На всички, които под една или друга форма заемат длъжности, които са в някакви организации или органи на изпълнителната или местната власт, се оказва натиск да не преминават и да внимават какво би им се случило с техните семейства с проверките, които могат да бъдат направени. Не съм предполагал, че Пламен Нунев е създал такъв образ в Русе“, коментира председателят на „Републиканци за България“.

Той обясни, че е бил изненадан от интервюто на бизнесмен /Пламен Бобоков-б.а./, който казва, че всяко едно назначение от чистачка до ръководен кадър се осъществява със санкция на Пламен Нунев. „Смятам, че това не е човекът, който съм познавал, и човекът, с който съм работил. Защото никога по никакъв начин и повод не сме прилагали подобни методики и никога не сме говорили с колегите да има такъв подход на местно ниво“, заяви Цветанов.

Според него най-вече Нунев носи вина, че Русе има кмет от БСП.

„Пламен Нунев не защити стария кмет Пламен Стоилов. Аз съм убеден, че ако Пламен Стоилов беше кметът, който трябваше да издигне политическата формация, към която принадлежах, нямаше да има проблем с избора. За всичко това персонално вина носят и Пламен Нунев, и Борисов, и Изпълнителна комисия, която взе това решение, за да не подкрепят Пламен Стоилов“, каза още Цветанов.

Заедно със зам.-председателя на партията Павел Вълнев той участва в Русе в първото официално събиране на областната структура на новата формация. Засега областен ръководител на „Републиканци за България“ за Русе ще бъде Бранимир Стефанов.

Цветанов коментира, че е много важно да имат изградени структури в цялата страна, да имат необходимата мотивация и необходимата експертиза за секторните политики, които в момента са основният акцент за предстоящите два месеца. След като бъдат подготвени, те ще бъдат обсъдени с партийните структури в страната и с професионалните общности. „Ние ще станем много силен отбор и ще можем да променим политиката, която действително да бъде в интерес на хората, и да бъдем заедно, а не да бъдем на омраза, на противопоставяне и на агресивност“, заяви още Цветан Цветанов.

Уведомете за фалшива новина

ajax loader

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Последвай ни и във фейсбук

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тошко Йорданов пред ФАКТИ: Нормална държава няма да прави това

0 (0) Рекламен пазар у нас реално няма. Големите частни национални телевизии извиват ръцете на рекламодателите. Държавата влага голям процент от европейските пари в телевизиите под формата на реклама, като така може лесно да ги дисциплинира. Реално НАП проверява избирателно, в зависимост кой къде рекламира. Това заяви пред ФАКТИ телевизионният […]
d182d0bed188d0bad0be d0b9d0bed180d0b4d0b0d0bdd0bed0b2 d0bfd180d0b5d0b4 d184d0b0d0bad182d0b8 d0bdd0bed180d0bcd0b0d0bbd0bdd0b0 d0b4d18a

Абонирай се за новини

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.